Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Specialrens

Aktuel kampagne til dig lige nu

Få lavet en gratis prøverensning

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Vi klarer alle former for afrensning og vedligeholdelse af facader

Har I været udsat for graffiti på en bygning, murværk eller træværk? Ser jeres fliser misligholdt ud på grund af mos og alger? Eller trænger bygningens tag til en kærlig hånd?

Hos Super1Rent kan vi klare alle former for afrensning og vedligeholdelse af facader, tage og fliser, så jeres gæster og medarbejdere altid vil blive mødt af en pæn og velholdt bygning. Uanset om I skal have bekæmpet alger eller vil have bygningens facade shinet op, har Super1Rent det rette udstyr. Vi tilbyder forskellige løsningsmuligheder og vælger den bedste og mest skånsomme behandling, alt efter materialet, som skal behandles.

Vi tilbyder desuden rengøring af lifte, maskiner og motorer med tørisblæsning – en effektiv afrensningsmetode til at fjerne alle typer belægninger og restprodukter såsom fastbrændt skidt, olie- og fedtrester, limrester, maling, lak osv. Tørisblæsning kan ofte helt erstatte almindelige blæse- og rensemetoder som eks. højtryksrens/højtryksspuling, sandblæsning og lignende. Vi bruger bl.a. tørisblæsning til rens af elinstallationer, ovne i fødevareindustrien og afrensning af maling, rust og overflader af metal.

Alle medarbejdere hos Super1Rent er uddannet inden for de områder, de arbejder med, og du kan være sikker på en grundig og professionel afrensning uanset materialet.