Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Specialrens

Aktuel kampagne til dig lige nu

Få lavet en gratis prøverensning

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Vi klarer alle former for rensning og vedligeholdelse af facader

Har I været udsat for graffiti på en bygning, murværk eller træværk? Ser jeres fliser misligholdt ud på grund af mos og alger? Eller trænger bygningens tag til en kærlig hånd, så det kan blive fri for alger?

Hos Super1Rent er vi specialister inden for specialrens. Vi klarer alle former for rensning og vedligeholdelse af facader, tage og fliser, så jeres gæster og medarbejdere altid vil blive mødt af en pæn og velholdt bygning.

Ydelser inden for specialrens

Hos Super1Rent bruger vi forskellige rensemetoder

Uanset om I skal have bekæmpet alger eller vil have bygningens facade frisket op, har Super1Rent det rette udstyr og metoder. Vi tilbyder forskellige løsningsmuligheder og vælger den bedste og mest skånsomme behandling, alt efter materialet som skal behandles.

Alle medarbejdere hos Super1Rent er uddannet inden for de områder, de arbejder med, og du kan være sikker på en grundig og professionel afrensning uanset materialet.

Hos Super1Rent bruger vi forskellige rensemetoder. Vi tilbyder traditionel højtryksrensning med koldt og varmt vand samt med eller uden kemikalier. Dette er en effektiv og miljøvenlig metode, som vi ofte bruger til facaderens, graffitirens samt fjernelse af olie.

Ønsker du en mere skånsom metode, som samtidig er effektiv, kan vi anbefale rensning med tøris. At bruge tøris er en metode, som kan bruges til de fleste overflader, uden at de tager skade.

Facaderens, graffitirens og algebehandling af tage
Har du behov for en grundig facaderens, graffitirens eller algebehandling af tag, så er vi de rette at tage fat i. Bestiller du en facaderens hos os, pudser vi også dine vinduer, så bygning altid fremstår præsentabel, når vi forlader den.

Efter en facaderengøring tilbyder vi desuden at algebehandle den, så den i fremtiden bliver mere vedligeholdelsesfri. Har du problemer med graffiti på dine facader, kan vi efter en graffitirens imprægnere den med voks, der gør det lettere at fjerne ny maling. Vi tilbyder også algebehandling af tage, som forlænger tagets levetid gevaldigt.

Rengøring og rensning af lifte, udlejningsudstyr og maskiner
Vi tilbyder rengøring af lifte, maskiner og motorer med tørisblæsning – en effektiv afrensningsmetode til at fjerne alle typer belægninger og restprodukter, som fastbrændt skidt, olie- og fedtrester, limrester, maling, lak osv. Tørisblæsning kan ofte helt erstatte almindelige blæse- og rensemetoder, som f.eks. højtryksrensning, sandblæsning og lignende. Vi bruger bl.a. tørisblæsning til rens af elinstallationer, ovne i fødevareindustrien og afrensning af maling, rust og overflader af metal.

Super1Rent