Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Ejendomsservice

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Vi løser store som små opgaver

Har du brug for flytterengøring med kort varsel? Eller ønsker du vedligeholdelse af en ejendom, så den er flot og præsentabel året rundt?

Med Super1Rent kan du få samlet en lang række serviceydelser, så du er sikret en professionel og grundig vedligeholdelse af ejendommens inde- og udearealer. Vores ejendomsservice spænder bredt, og vi løser store som små opgaver.

Vi udfører alt fra trappevask, græsslåning og indsamling af affald til snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Ydermere kan vi varetage de klassiske viceværtopgaver, så der blandt andet bliver sørget for at ringeklokker, elpærer, sikringer og lignende fungerer, som det skal. Med os som partner kan du få den ejendomsservice, som du har behov for. Varetager I selv nogle af opgaverne, udarbejder vi gerne en skræddersyet løsning, så I får en aftale, der passer til jer.

Vi leverer gerne en totalløsning, hvor vi står for alt, der vedrører ejendommen. Alle vores medarbejdere er uddannet inden for de områder, de bestrider. Derfor vil I møde et team af dedikerede mennesker med faglig stolthed.

Udover vedligeholdelse af både den indvendige og udvendige del af din ejendom, tilbyder vi flytterengøring af lejligheder enten før indflytning eller efter fraflytning. Vi håndterer desuden nedpakning og opmagasinering i 3 måneder i tæt samarbejde med kommunen eller udlejer.