Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Fleksibilitet

Vi tilpasser os efter jeres behov

Leder I efter en samarbejdspartner, der er rustet til at klare alt lige fra akutte problemer til særlige rengøringsbehov? Så er vi rengøringsselskabet for jer. ‘Fleksibilitet’ er et af vores vigtigste nøgleord. Vi er parat til at tilpasse os, uanset hvilken udfordring I har.  Vi reagerer hurtigt på jeres henvendelser og udfører arbejdet, så det stemmer overens med jeres ønsker.

Kort responstid
Når vi siger, at vi er fleksible, så mener vi først og fremmest, at vi handler hurtigt. Hvis I har et akut problem, så har vi mandskabet klar. Vi er ude hos jer indenfor halvanden time efter, I har ringet. Vi laver hyppigt flytterengøring for boligforeninger. De står med en lejlighed, der er hårdt medtaget. De ringer til os og fortæller, at de har en akut oprydnings- og rengøringsopgave.

Vi kommer med det samme. Vi rydder og rengør lejligheden, så den hurtigt er klar igen. Opgaverne kan opstå mange steder og på mange måder. De kan opstå på kontoret, og de kan opstå på byggepladsen. Uanset hvad det drejer sig om, så løser vi dem hurtigt og effektivt. Super1Rent er altid fleksible. Har I et akut problem, så er vi der samme dag, som I ringer til os.

Fleksibilitet er ét af vores vigtigste nøgleord. Vi er parat til at tilpasse os, uanset hvilken udfordring I har

Tilbud indenfor 24 timer

Super1Rent sørger altid for, at I får et tilbud på jeres opgaver indenfor en kort tidsramme.  Vi taler sammen og kigger på jeres opgave. Vi tager hjem, reflekterer og indenfor 24 timer modtager I et tilbud. På den måde kan I hurtigt finde en god løsning på jeres udfordringer.

Vi tilpasser os efter jeres behov
Måske står I ikke med et akut problem. Det drejer sig nærmere om et særligt behov, der knytter sig til rengøringen. Måske har I brug for, at vi løser opgaven udenfor arbejdstiden, så vi ikke forstyrrer jeres medarbejdere. Det drejer sig måske om vinduesvask på en kontorbygning eller oprydning på en byggeplads. Passer det jer bedst om morgenen, aftenen eller i weekenden? Så arrangerer vi det. Super1Rent tilpasser sig altid efter jeres ønsker, så I får den rengøringsservice, der er bedst for jer.

 fleksibilitet-teleskopskaft
Super1Rent