Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Solcellerobotten renser dine solceller – også i højden!

I Super1Rent har vi i årevis serviceret solcellekunder med manuel rensning/rengøring af deres små og store solcelleanlæg. Nu tilbyder vi effektiv solcellerens med vores solcellerobot.

Solcellerobotten er en rigtig arbejdshest, som har en rengøringskapacitet på op til 1.000 m2 solceller i timen. Robotten klarer nemt arbejde på diagonale solceller med op til 45 graders hældning – se robotten i aktion i filmen længere nede på siden.

Når robotten står for rengøringen, opnås et bedre resultat sammenlignet med manuel rengøring med vand og børste. Robotten rengør i dybden, og da vi benytter demineraliseret vand, så opnås et knivskarpt resultat.

Solcellerobotten kommer virkelig til sin ret på svært tilgængelige steder. Det gælder ikke mindst installationer af solceller på tag, hvor der ofte er pladsudfordringer ved rengøring, og hvor det normalt kræver en lift at komme til. Med solcellerobotten kan vi komme til overalt, og gør det derfor væsentligt hurtigere og også billigere at få vasket solcellerne, når liften kan spares væk.

Vil tilbyder solcellerensning til mindre installationer, men også til store solcelleparker, hvor det er væsentligt mere effektivt at lade robotten stå for det hårde arbejde. Vi tager gerne en dialog om en prøverensning på dit anlæg.

Vi står til rådighed med råd og vejledning omkring brug af solcellerobot på dit anlæg. Kontakt os på: mail@super1rent.dk eller telefon: +45 70 220 456.

    Få et uforpligtende tilbud

    Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

    Super1Rent