Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Professionel hedvandsrensning til erhverv

Hedvandsrensning er reelt det samme som højtryksrensning eller højtrykspuling med varmt vand. Fordelen ved at varme vandet op er, at varmt vand hurtigere opløser skidtet – såsom fx alger og andre begroninger. Når vi hos Super1Rent renser tusindvis af kvadratmeter ejendomsfacader i forårssæsonen, så varmer vi som regel vandet op til 40-50 grader celsius, hvormed vi effektivt kan afrense facader for alger uden at bruge kemikalier af nogen slags. Vi anbefaler ofte, at en facaderensning kombineres med en algebehandling, således at ny begroning undgås i en lang periode.

Vi tilbyder naturligvis også almindelig, traditionel højtryksrens med koldt vand.

Læs mere om, hvad vi kan rense med hedvandsrensning →

Hvad kan hedvandsrensning ellers bruges til?

 • Hedvandsrensning af olie

  Vi har tidligere anvendt hedvandsrensning/damprensning med et godt resultat på Aarhus Havn, hvor kranerne er blevet rengjort i højden for uhensigtsmæssige oliebelægninger på overfladerne.

 • Hedvandsrensning af ukrudt

  Varmt vand kan anvendes til ukrudtsbekæmpelse, hvor varmen skolder planterne, hvorefter planterne ødelægges og går ud. Denne miljørigtige form for ukrudtsbekæmpelse er populær blandt mange erhvervskunder, som synes at tiden er løbet fra traditionelle kemikaliebaserede ukrudtsbekæmpelsesmidler

 • Hedvandsrensning af teltdug

  Krydstogtteltet som står på Aarhus Havn er blevet afrenset med en hedvandsrensning. Trykket og det varme vand fjerner effektivt alt skidtet. Her er ikke behov for brug af skrap kemi.

 • Damprensning – afrensning med damp

  Når vi hæver temperaturen endnu mere, fx til 120-140 grader, så er der reelt tale om en afdampning, hvor det er dampen der gør arbejdet og ikke trykket på vandet. Damprensning foregår med helt det samme udstyr, men giver nogle andre fordele. Fx er damprensning langt mere skånsomt overfor skrøbelige overflader, og derfor er damprensning en egnet metode til fx borde- og bænkesæt i træ, som ikke tåler den hårde stråle fra højtryksrenseren. Når vi taler om fjernelse af graffiti på murværk og facader, så kan vi også ofte bruge damprensning til at dampe graffitien af med – uden brug af krads kemi.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent