Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Serviceydelser

Specialrengøring

En specialopgave kan være alt fra en akut opstået situation til omhyggelig rengøring af skrøbelige materialer. Det kan være grundig rengøring af et epoxygulv eller omhyggelig rengøring af en kirke.

Specialrens

Har I været udsat for graffiti på en bygning, murværk eller træværk? Ser jeres fliser misligholdt ud på grund af mos og alger. Vi har det rette udstyr og tilbyder den mest skånsomme behandling.

Social rengøring

Vi påtager os alle opgaver i relation til socialt belastede lejligheder. Fra omfattende rengøring, oprydning og sanering til sortering og bortskaffelse. Altid med forståelse for en svær situation og i samarbejde med de pårørende.

Byggepladsservice

Effektiviser din byggeplads og skab de bedste rammer for dine medarbejdere. Vi klarer de opgaver der sikrer, at hverdagen på byggepladsen glider uden problemer.

Ejendomsservice

Ved fraflytning, af lejligheder er der en lang række opgaver, der skal klares, inden nye lejere kan flytte ind. En grundig rengøring er en af opgaverne.

Vinduer

Rene vinduer sender de rette signaler. Hvad enten du har brug for stribefri vinduesvask, en traditionel polering af blyindfattede ruder eller rensning af dit solcelleanlæg – så har vi løsningen.

Erhvervsrengøring

Professionel erhvervsrengøring af både kontor og klinik. Vi tager ansvar for vores metoder og anvender udelukkende miljøgodkendte produkter.

Derfor kan du trygt vælge os…

Super1Rent står for kvalitet, effektivitet og professionalisme

Super1Rent er en moderne virksomhed med 20 års erfaring inden for servicebranchen. De mange års erfaring er afstedkommet på baggrund af vores medarbejderes ihærdighed og forståelse for de mange forskellige opgaver. Så vi passer godt på vores medarbejdere – ligesom vi også passer godt på miljøet – til glæde for os alle sammen.

Du kan læse vores 7 grundprincipper her – et værdisæt vi har opsat, så vores medarbejdere og kunder altid er sikret gode og professionelle oplevelser hver dag.

Vi er meget mere end et traditionelt rengøringsfirma. Faglig stolthed, stor fleksibilitet og solid erfaring med alle typer rengørings- og serviceopgaver gør os i stand til at arbejde professionelt med din opgave.

Vi løser din opgave effektivt og tilfredsstillende, uanset om du har brug for almindelig erhvervsrengøring, ejendomsservice, professionel rengøring på det sociale område, byggepladsservice eller projektkoordinering af større projekter.

Vi er altid seriøse, når vi indgår et samarbejde – uanset størrelsen på din virksomhed og din opgave. Service, kundetilfredshed, brugervenlighed, loyalitet, ærlighed og kvalitet er nogle af de ord, der beskriver vores værdier i samarbejdet med kunderne. For os er det reel handling og ikke tomme ord. Derfor lytter vi meget til dine behov og kan skræddersy en løsning specielt til jer.

Det er en af vores styrker, og vi kan løse stort set alle opgaver. Læs mere om de opgaver, vi kan løse for dig.

Super1Rent