Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Plastikdunke blev til siddemøbler hos AGF

I et partnerskab med ’byens hold’ har Super1Rent skabt miljørigtige møbler af eget plastikaffald.

At plastik, metal og andet affald skal sorteres for at kunne smeltes om og blive genanvendt, er vi alle efterhånden helt på det rene med. Men hvordan kan det gøres endnu mere nærværende, at det, der før var affald, har fået ny brugsværdi? Det kan det for eksempel, når ens eget affald genanvendes til nye produkter, man bagefter kan få i hånden – eller sidde på, som det er tilfældet i denne case. Super1Rent har nemlig samarbejdet med AGF om at sætte plastik fra eget forbrug ind i et lukket, cirkulært ressourcekredsløb, hvor brugte bøtter er blevet til trendy taburetter.

Gennem tre måneder har Super1Rent gemt de tomme dunke og beholdere fra rengøringen. Det er så blevet samlet og blandet med AGF’s frasorterede, hårde plast, hvorefter det er indgået i produktionen af en håndfuld unikke siddemøbler. De nye siddepladser er nu en del af møblementet i AL Banks Fanzonen hos AGF, hvor fans med god samvittighed kan tage en slapper på de bæredygtige, blånistrede taburetter.

Siddemøblerne er produceret i samarbejde med iværksættervirksomheden Small Revolution, der designer produkter af 100 % genanvendt plast.

 agf-baeredygtighed1

Giver god mening

Direktør i Super1Rent, Jesper Blak, er glad for at have deltaget i initiativet:

”Det giver så god mening, at vi kan få vores plastikaffald i spil og lavet om til konkrete og brugbare ting – frem for, at det ender et sted, hvor vi ikke ved, om eller hvad, det bliver brugt til. Vi kommer helt sikkert til at kigge mod andre gode projekter i fremtiden, hvor vores affald kan få værdi.”

Læs mere om Super1Rents arbejde med bæredygtighed her.

 agf-baeredygtighed2
Super1Rent