Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Gratis rådgivning

I disse dage sidder Jesper Blak klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive omkring rengøring for at forebygge risikoen for corona-smitte.

Vi er i en helt ny og uvant situation som følge af COVID-19, og alle er bekymrede for at blive smittet. God hygiejne og rengøring i hjemmet og på arbejdspladsen er afgørende for at holde smitten nede – men hvad bør gøres, og hvordan bør det håndteres for at forhindre yderligere spredning?

Igennem årene har Jesper Blak og Super1Rent oparbejdet stor erfaring i specialrengøring, hvor en meget høj grad af hygiejne og renholdelse er afgørende. Super1Rent har blandt andet stået for slutrengøring i forbindelse med sygehusbyggerier, rengøring hos socialt udsatte og borgere med særlige behov, rengøring i alle typer af læge- og sundhedsklinikker.

Er du en virksomhed, der søger gode råd eller svar på spørgsmål, kan du ringe direkte til Jesper på tlf. +45 23 301 658 i alle hverdage. Du kan også sende en besked til os via kontaktformularen. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.

Vi vil gerne tale med dig!

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål,
så skal du være velkommen til at kontakte os.

Super1Rent