Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Slutrengøring af supersygehus på 30.400 m2

”Det må være en kæmpeopgave”, vil mange nok tænke, når de hører, at Super1Rent er ansvarlig for slutrengøringen efter håndværkere på hele 30.400 spritnye m2, afdeling S4 på Skejby Sygehus. For Super1Rent er det hverdag.

Rengøring hos socialt udsatte og skrøbelige borgere

Det er formentlig ikke noget, du lige tænker på til hverdag, men for mange mennesker kan hverdagen, oprydning, tøjvask og ikke mindst rengøring blive et uoverstigeligt bjerg. For disse mennesker kræver det måske alle kræfter bare at komme ud af sengen og i gang med dagen.

Kontrakt på fast samarbejde med entreprenørgiganten MT Højgaard

”Vi har samarbejdet med MT Højgaard i mange år. De ved, hvad vi står for, så der er en høj grad af kendskab og tillid til os omkring leveringsevnen. De ved, de kan stole på os,” fortæller indehaver af Super1Rent Jesper Blak, om virksomhedens opstart på byggepladsservice af 20.100 m2 for netop MT Højgaard.

Flytterengøring med kort varsel

Udover at udføre almindelige rengøringsopgaver som fx trappevask og vinduespolering har Boligforeningen Ringgaarden et samarbejde med Super1Rent om flytterengøring med utrolig kort varsel. Der kan være brug for rengøring med dags varsel, når det drejer sig om fraflyttede lejligheder efter den såkaldte B-ordning med kort tidsfrist indtil nye lejere flytter ind.

Rengøring i alle afskygninger

Vores opgaver hos Super1Rent spænder opgavemæssigt meget vidt. Fra omfattende byggepladsoprydning og slutrengøring af tusindvis af m2 på store erhvervsbyggerier til rengøring i almindelige private boliger. Særligt et rengøringsområde kræver andet end almindeligt knofedt, men derimod en respektfuld, empatisk håndtering.

Et udpluk af vores kunder og opgaver

Super1Rent står for kvalitet, effektivitet og professionalisme

Hos Super1Rent er vi i stand til at varetage en lang række rengørings- og serviceydelser inden for flere brancher – en erfaring og ekspertise vi har opnået gennem samarbejde med boligforeninger, byggebranchen, institutioner og service til private og virksomheder.

Super1Rent har blandt andet assisteret entreprenørfirmaet MT Højgaard med byggepladsservice og slutrengøring på Supersygehuset i Skejby – et renoveringsprojekt på 20.100 kvm og en slutrengøring efter håndværkere på 30.400 nybyggede kvm.

Har I brug for en rengøringsservice til jeres kontorlokaler, lagerbygninger eller klinik? For Hørkram Foodservice, én af de største cateringgrossister i Danmark, er kontorrengøringen på deres administrationskontorer i Hørning blevet overladt til Super1Rent.

Vi klarer alt fra aftørring af borde til soignering af toiletter. Mød ind til en ren arbejdsplads med hjælp fra Super1Rent.

Alle kan havne i en situation, hvor de bliver afhængige af andre menneskers hjælp. Hos Super1Rent håndterer vi social rengøring med respekt, hjerte og empati. Vi er specialiserede i at oprydde og rengøre lejligheder hos og for særligt udsatte borgere, og vi træder også til i de tilfælde, der skal rengøres efter et dødsbo.

Intet er for stort eller for småt. Klik ind på det enkelte projekt for at læse mere.

Super1Rent