Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Rengøring hos socialt udsatte og skrøbelige borgere

Der kan være mange årsager til, at tilværelsen lige pludselig går i den forkerte retning, og alt bliver en kamp. Det er desværre ikke alle beskåret at få en lys og let tilværelse. Skrider tilværelsen for én, kan det pludselig få meget store konsekvenser. Mister et menneske sit job, kan det føre til, at vedkommende mister sin bolig, man kan miste sin ægtefælle, blive skilt, blive syg eller få en psykisk sygdom, måske har personen fået stress og deraf følgende depression? Super1Rent har stor erfaring med at rengøre og oprydde lejligheder eller bistå med andre praktiske forhold hos personer, der har brug for hjælp. Vi sætter en ære i at have en respektfuld tilgang til denne opgave og de mennesker, det berører.

Ressourcestærke mennesker kan også få brug for hjælp
Super1Rent servicerer netop socialt udsatte borgere. Med vores indsigt og erfaring har vi oplevet, at endog meget ressourcestærke mennesker pludselig kan komme i en situation, hvor de har brug for andre menneskers hjælp. Vores tilgang er, at uanset, hvem du er, og hvor du kommer fra, skal du behandles med respekt. Alle kan havne i en situation, hvor de bliver afhængige af andre menneskers hjælp.

 Case social rengøring

Vi har empatien og respekten for den enkelte borger og dennes livsvilkår med os, når vi er ude på den slags opgaver.

Rengøring efter dødsboer

Vi træder også til i de tilfælde, der skal rengøres efter et dødsbo, også hvis beboeren har haft det psykisk dårligt i sin sidste levetid. Vores personale er underlagt loven om tavshedspligt og udviser altid største diskretion.

Super1Rent har hjertet med
”Det, der betyder allermest er, at give et godt førstehåndsindtryk og hilse ordentligt på beboeren. Dernæst inddrage personen og høre, hvad de allerhelst vil have lavet først, ” sådan fortæller en af Super1Rents medarbejdere om den tilgang, Super1Rent har, når vi besøger en ny borger, der har brug for social rengøring. Vi har erfaret, at medinddragelse, samt forståelse for at borgeren skal være med i processen, er mest nænsomt, og giver det bedste resultat.

 Vi tager ansvar_3840x2160

Vil du høre mere om hvordan Super1Rent kan hjælpe dig og din virksomhed?

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Vi ringer dig gerne op og hvis du hellere selv vil ringe, når det passer dig, så er du altid meget velkommen. Du kan også sende os en mail på: mail@super1rent.dk

 Social rengøring 1
Super1Rent