Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Kontrakt på fast samarbejde med entreprenørgiganten MT Højgaard

Entreprenørfirmaet MT Højgaard er både involveret i udvidelsen af Supersygehuset i Skejby – DNU, Det ny Universitetshospital, som udvidelsen af hospitalet kaldes under byggefasen – og i renoveringen af 25 år gamle bygninger i det eksisterende hospital.

”Vi har samarbejdet med MT Højgaard i mange år. De ved, hvad vi står for, så der er en høj grad af kendskab og tillid til os omkring leveringsevnen. De ved, de kan stole på os,” fortæller indehaver af Super1Rent Jesper Blak, om virksomhedens opstart på byggepladsservice af 20.100 m2 for netop MT Højgaard.

Dele af Skejby Sygehus har allerede rundet de 25 år, og skal nu renoveres samtidig med at man bygger videre på de helt nye bygninger. Også i de spritnye bygninger har Super1Rent en finger med i spillet idet firmaet har stået for slutrengøring af 30.400 nybyggede m2.

 Kontrakt på fast samarbejde

De ved, hvad vi står for, så der er en høj grad af kendskab og tillid til os omkring leveringsevnen. De ved de kan stole på os

Opstart på renoveringsprojekt

”Når vi har opstart på et renoveringsprojekt som dette på 20.100 m2, går vi sammen med byggelederen og hører, hvad de præcist ønsker,” fortsætter Jesper Blak. ”Byggepladsservicen indbefatter fx i forbindelse med renoveringen, at der er styr på løbende rengøring, opfyldning af materialer i skurvognene og til allersidst slutrengøring med vinduespolering. Det bliver altid lidt mere ”svinet” når det er renovering, for gamle ting skal også tages ned før nyt bygges op,” siger Jesper om opgaven.

Super1Rents folk smider byggeaffald i containere, står for grov-oprydning, og rydder op efter håndværkerne hver fredag. Super1Rents medarbejdere gør byggepladsen ryddelig og klar til arbejdet mandag morgen, når håndværkerne møder igen. Nogle gange skal der også bæres byggematerialer ind både for elektrikere, murere og tømrere. Super1Rent er totalleverandør af alt, hvad en velfungerende byggeplads med skurvogne kan ønske sig. Kaffe/the, toiletpapir mm. fyldes op i skurvognene og også en detalje som papir til printeren til byggelederen, der har sin helt egen skurvogn, der fungerer som et administrationskontor.

 Skejby_1_COLOURBOX36925189

Vil du høre mere om hvordan Super1Rent kan hjælpe dig og din virksomhed?

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Vi ringer dig gerne op og hvis du hellere selv vil ringe, når det passer dig, så er du altid meget velkommen. Du kan også sende os en mail på: mail@super1rent.dk

 COLOURBOX27923259
Super1Rent