Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Rengøring i alle afskygninger

Super1Rent har et godt samarbejde med borgerkonsulenter omkring rengøring og hjælp til socialt udsatte og skrøbelige borgere. Denne opgave kræver en særlig empatisk tilgang – og det har Super1Rents medarbejdere. Super1Rents håndtering af disse sager har vakt opmærksomhed og er genstand for en længere artikel i AGF magasinet. Super1Rent er en af fodboldklubben AGFs stærkeste og mest trofaste støtter gennem partnerskab med klubben og virksomhedens guldsponsorat.

Empati og respekt gør forskellen
“Vi har empatien og respekten for den enkelte borger og dennes livsvilkår med os, når vi er ude på den slags opgaver”, fortæller indehaver af Super1Rent Jesper Blak til AGF Magasinet.

“Det betyder rigtig meget, at borgeren kan mærke, at vi er der for dem, at vi hurtigt opnår en tillid, og at vi udfører arbejdet i deres tempo. Hvis borgeren kun har overskud til, at vi er der en time eller halvanden, så tager vi det i små step. Man skal tænke på, at de er vant til bare at være sig selv i deres egne cirkler, og de har ikke lyst til pludselig at få deres hjem invaderet af nogle helt fremmede. Super1Rent medarbejderne tømmer ikke bare lejligheden og smider ting ud, fx gamle aviser, som borgeren måske har samlet på i årevis, og som på sin vis skaber en slags tryghed i tilværelsen.”

“Men vi forklarer, at det kan være godt at få ryddet ud i tingene, og prøve at starte på en frisk“.

 Rengøring i alle afskygninger

Super1Rent har et godt samarbejde med borgerkonsulenter omkring rengøring og hjælp til socialt udsatte borgere. Denne opgavekræver en særlig empatisk tilgang – og det har Super1Rents medarbejdere.

Vil du høre mere om hvordan Super1Rent kan hjælpe dig og din virksomhed?

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Vi ringer dig gerne op og hvis du hellere selv vil ringe, når det passer dig, så er du altid meget velkommen. Du kan også sende os en mail på: mail@super1rent.dk

 Social rengøring 2
Super1Rent