Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi vil være transparente omkring klimaaftrykket, når vi udfører serviceopgaver for din virksomhed

Super1Rent tager endnu en gang initiativet som first-mover i servicebranchen, og er fra start 2024 gået i gang med at udarbejde et klimaregnskab. Vores kunder – heraf mange store virksomheder – har krav på at vide, hvilket klimaaftryk udførsel af rengørings- og serviceopgaver har for deres virksomhed. Arbejdet er sat i gang – klimaregnskabet forventes færdigt i foråret 2024.

Der er stort fokus på ESG og bæredygtighed hos vores kunder. Særligt når vi byder ind på totalservice-opgaver hos store danske virksomheder i forbindelse med udbud, stilles krav til dokumentation i forhold til blandt andet bæredygtighed i processer, energiforbrug, udledning og genanvendelse / affaldshåndtering.

Man kunne måske spørge: Nok er I en større aktør i service- og rengøringsbranchen, men set i det store perspektiv er I en mindre virksomhed, så hvad nytter det, hvad I gør?

Svaret er todelt: I Super1Rent ønsker vi at tage ansvaret for vores andel i den grønne omstilling, og desuden ønsker vi at være en relevant samarbejdspartner for vores kunder – også i fremtiden. Derfor har vi som målsætning at være 100 % transparente i forhold til det specifikke klimaaftryk, som opstår, når vi udfører service- og rengøringsopgaver for vores kunder. Helt konkret arbejder vi på at kunne levere data til vores kunder, så de kan leve op til deres dokumentationskrav (scope 2 og scope 3 data)

I foråret 2024 foreligger vores baseline

Vores arbejde med klimaregnskabet er som nævnt gået i gang. I løbet af foråret 2024 foreligger første udgave af klimaregnskabet – det vi kalder for en baseline – som efterfølgende skal opdateres i takt med at vi indsamler flere data samt udbreder dokumentets omfang og scope. Klimaregnskabet skal desuden sætte fokus på Super1Rents bæredygtige initiativer, så vi fortsat udvikler os i en mere og mere grøn retning. Med et forpligtende klimaregnskab på bordet får vi som virksomhed et solidt grundlag at træffe nye bæredygtige beslutninger på.

Kontakt os og hør, hvad klimaregnskabet betyder for dig

Kontakt stifter og indehaver af Super1Rent Jesper Blak og hør mere om planerne for klimaregnskabet, og hvad det kan betyde for dig som kunde eller samarbejdspartner. Jesper fortæller dig gerne mere om processen og de konkrete muligheder i forhold til dokumentationsmulighederne. Jesper Blak kan træffes på mobil +45 23 301 658 eller på mail: jb@super1rent.dk

 baeredygtighed

Kontaktformular

 Jesper-Blak
Super1Rent