Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Kvalitetskontrol

Vi stræber altid efter at give strålende service til vores kunder

Én ting er at få gjort rent. Gulvet bliver støvsuget og vasket. Byggepladsen bliver ryddet og sikret. Vinduerne bliver skinnende rene, og trappeopgangen får en tur med gulvmoppen. Men det er ikke nok. Vi mener, at vores kunder fortjener mere end dét. Hvad er det? Det er høj service. Super1Rent stræber efter stor tilfredshed og sikrer altid, at arbejdet lever op til høje kvalitetsstandarder.

Kundetilfredshed
Én af vores største ambitioner er at gøre vores kunder glade og tilfredse med det rengørings- og servicearbejde, vi laver for dem. Uanset om I har brug for hjælp på et kontor, på byggepladsen, i en ejendom eller noget helt fjerde, så sørger vi for at indfri jeres ønsker og behov. Det gør vi på flere måder.

For det første arbejder vi for at være så fleksible som muligt. Vi står altid parat til akutte problemer og tilpasser vores arbejde, så vi imødekommer jeres bekymringer og udfordringer. For det andet yder vi full service, så I har mulighed for at få hjælp til al den rengøring og service, I har brug for.
Sidst, men ikke mindst, så rådgiver vi jer altid om mulighederne, så I kan få den løsning, der er mest optimal for jer.

Vi stræber efter stor kundetilfredshed og sikrer altid, at arbejdet lever op til høje kvalitetsstandarder

Kvalitetskontrol

For at give jer den bedste service laver vi jævnligt kvalitetskontrol på det arbejde, vi laver for jer. Super1Rent har inspektører, der kontinuerligt tager ud til kunderne.Vi kommer og besøger jer. Vi har en dialog og efterser arbejdet samt eventuelle mangler. Undervejs tager vi noter og billeder.

Efterfølgende gennemgår vi informationerne og vurderer, om der er nogle arbejdsområder, der kræver at vi optimerer eller retter vores indsats. Kvalitetskontrollen er en del af processen og udføres med jævne mellemrum. På den måde sikrer vi, at det arbejde, vi udfører for jer, lever op til den kvalitetsstandard, I fortjener.

 Kvalitetskontrol_1000x800
Super1Rent