Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Socialrengøring

Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger og kommuner

Du kan altid få et uforpligtende tilbud

på tlf. +45 70 220 456

Vi påtager os stort set alle former for opgaver inden for socialrengøring

For udsatte borgere og personer med fysiske eller psykiske lidelser kan oprydning, vedligeholdelse og almindelig rengøring af ens bolig være en fuldstændig uoverskuelig opgave, der kan vælte hele ens verden. Hos Super1Rent er det vores hjertesag at behandle alle beboere med respekt og empati, så de ikke føler sig tilsidesat eller til gene.

Vi påtager os stort set alle former for opgaver ved socialt belastede lejligheder og huse. Opgaver som kan være alt lige fra omfattende rengøring, oprydning og sanering til sortering af ejendele og bortskaffelse af affald. Vi arbejder tæt sammen med borgerkonsulenter, boligforeninger, kommuner, offentlige institutioner og private, så vi kan finde den bedste løsning for alle involverede parter.

Vi tilbyder også professionel nedpakning og rengøring af dødsbo

Hos Super1Rent hjælper vi også med nedpakning og rengøring efter dødsfald. Uanset situationen kan du trygt overlade Super1Rent til tømning af dødsboet. Vi har mange års erfaring inden for socialrengøring, og vores medarbejdere har stor forståelse for den følsomme situation, som familie og pårørende står i, når en bolig skal ryddes og rengøres efter et dødsfald. Vi går derfor professionelt og empatisk til opgaven efter dine nøje ønsker og anvisninger.

 

 Vi tager ansvar_3840x2160

Super1Rent rykker ud med kort varsel

I en uforudsigelige hverdag kan der opstå uforudsigelige situationer og opgaver, man hurtigt skal have løst. Hos Super1Rent er vi meget fleksible og kan påtage os opgaver med kort varsel – vi kommer med det samme, hvis det ønskes. Uanset tidsfristen og opgavens størrelse kan du være sikker på, at alle opgaver altid løses professionelt og med fokus på kvalitet og effektivitet.

 

Super1Rent