Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vores 7 grundprincipper

I Super1Rent arbejder vi efter et værdisæt, der skal sikre vores kunder en god og professionel oplevelse, hver gang vi udfører en opgave.

Full Service

Super1Rent er et full service rengøringsselskab. Uanset hvilke behov I kommer i tanke om, så kan I nøjes med at ringe til os. Vi løser jeres opgaver og udfordringer, ligegyldigt hvad de er.

Fleksibilitet

Fleksibilitet er et af vores vigtigste nøgleord. Vi er parat til at tilpasse os, uanset hvilken udfordring I har. Vi reagerer hurtigt på jeres henvendelser og udfører arbejdet, så det stemmer overens med jeres ønsker.

Kvalitetskontrol

For at give jer den bedste service laver vi jævnligt kvalitetskontrol på det arbejde, vi laver for jer. Super1Rent har inspektører, der kontinuerligt tager ud til kunderne og kontrollerer det udførte arbejde.

Miljøvenlig rengøring

I frygter måske at jeres rengøringsleverandør bruger miljøbelastende rengøringsmidler – og det er en relevant bekymring! For Super1Rent er det vigtigt, at rengøringen ikke udleder giftige og uønskede stoffer i naturen.

Vi tager ansvar

I Super1Rent tager vi ansvar. Vi bekymrer os altid om vores medarbejdere og vores medmennesker. Vi mener, at det er vigtigt.

Professionel rådgivning

Uanset om I har brug for rengøring på kontoret eller i skurvognene på jeres byggeplads, om I skal have pudset vinduer eller noget helt fjerde, så sørger vi for at lytte til jeres behov. I Super1Rent sætter vi en ære i at give jer en ærlig og professionel rådgivning om jeres muligheder.

Løser krævende opgaver

Leder I efter et pålideligt rengørings- og serviceselskab, der har mandskab til at klare de tunge opgaver? Super1Rent er i stand til at mobilisere det mandskab der skal til for at klare jeres udfordring og vi er altid godt rustet til intense arbejdsbyrder.

Vores 7 grundprincipper

Super1Rents fundament udgøres af ovenstående 7 grundprincipper, og de er med til at understøtte alle hjørner af vores forretning

Super1Rent er mere end blot en rengøringsvirksomhed i Hadsten, der kan stå for kontorrengøring, byggepladsservice eller vinduespudsning. Vi er et full-service rengøringsselskab, der altid stræber efter at udføre arbejdet, så det indfrier jeres ønsker – og mere til.

Vi har fleksibel service, hvilket betyder, at vi tilpasser os efter jeres behov. I kan forvente, at vi handler hurtigt og med kort responstid. Har I en omfattende opgave, der kræver et stort mandskab, kan du regne med, at vi træder til. Super1Rent har ressourcerne og mandskabet til at løfte de store og krævende opgaver, og vi sikrer, at opgaven bliver løst og tingene spiller.

I Super1Rent tager vi ansvar. Vi behandler vores medarbejdere og de mennesker, som vi omgås med i hverdagen, med omtanke og hensyn. Du kan læse mere om, hvordan vi tager ansvar for udsatte mennesker, og hjælper dem med at komme på fode igen her.

Som rengøringsleverandør har vi et andet vigtigt ansvarsområde. Vi arbejder med omtanke for naturen, og vi sørger altid for at vælge de mest miljøvenlige rengøringsløsninger.

Det er vores største ambition, at vores kunder er tilfredse med det rengørings- og servicearbejde, som vi udfører for dem. Vi foretager derfor jævnligt kvalitetskontrol på det arbejde, vi laver. Kvalitetskontrollen sikrer, at arbejdet lever op til høje kvalitetsstandarder. Sidst, men ikke mindst, så vil vi altid yde professionel rådgivning, så I kan få den rette løsning.

Uanset hvilke behov eller udfordringer I måtte have, så kan I ringe til os. Vi leverer alt, hvad I har brug for.

Super1Rent