Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Byggepladsservice

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Omfattende byggepladsservice

Effektiviser din byggeplads og skab de bedste rammer for dine medarbejdere med hjælp fra Super1Rent. Vi har mange års erfaring med de arbejdsopgaver, der skal udføres ved både små og store byggeprojekter. Vi sørger for, at hverdagen på byggepladsen glider uden problemer, så dine håndværkere kan gøre det, de er bedst til.

Vi tilbyder alle services på byggepladsen: Affaldshåndtering, åbning og aflåsning af bygninger, oprydning og vedligehold af pladsen, opfyldning af forbrugsvarer, og vi leverer fuld service inden for håndværkerrengøring og byggepladsrengøring som rengøring og vedligeholdelse af skur-, toilet- og beboelsesvogne.

Mangler I overblik over byggeprojektet? Lad en pladsmand fra Super1Rent varetage koordinering af logistikken og sørge for at arbejdet forløber, som det skal. Ved at vælge en totalløsning fra Super1Rent skaber du optimale forhold for dine håndværkere og dit byggeprojekt.

Vores personale er specifikt uddannet til byggepladsservice, og de kender til sikkerhed i byggeriet, håndtering af værktøj og generel affaldssortering på byggepladser.