Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Byggepladsservice

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Omfattende byggepladsservice

Effektivisér din byggeplads, og skab de bedste rammer for dine medarbejdere med hjælp fra Super1Rent. Vi har mange års erfaring med arbejdsopgaver, der skal udføres ved både små og store byggeprojekter. Vi sørger for, at hverdagen på byggepladsen glider uden problemer, så dine håndværkere kan gøre det, de er bedst til.

Hos Super1Rent tilbyder vi alle former for servicer på byggepladsen: Affaldshåndtering, åbning og aflåsning af bygninger, oprydning og vedligehold af pladsen samt opfyldning af forbrugsvarer. Vi leverer også en fuld service inden for håndværkerrengøring og byggepladsrengøring såsom rengøring og vedligeholdelse af skur-, toilet- og beboelsesvogne.

Vores personale er specifikt uddannet til byggepladsservicer, og de kender til sikkerhed i byggeriet, håndtering af værktøj og generel affaldssortering på byggepladser, så du kan være helt sikker på, at alt er i den skønneste orden, når vi har været forbi.

Ydelser inden for byggepladsservice

Vi løser opgaver ved små og store byggeprojekter

Få styr på logistik og koordinering med en pladsmand fra Super1Rent
Er det hele blevet en smule uoverskueligt, og mangler I overblik over byggeprojektet? Lad en pladsmand fra Super1Rent varetage koordineringen af logistik og andre praktiske foranstaltninger. På den måde forløber arbejdet, som det skal uden trælse overraskelser, der tager en masse ekstra tid. En pladsmand sørger f.eks. for:

  • koordinering af byggearbejdet samt affaldssortering og -håndtering
  • gennemgang af bygninger for sikkerhedsbrister
  • bestilling af forbrugsvarer som håndsæbe, toiletpapir m.m.
  • levering af varer, så materialer og værktøj altid står til håndværkernes rådighed.

Ved at vælge en totalløsning fra Super1Rent skaber du de mest optimale forhold for dine håndværkere og dit byggeprojekt, så det gode arbejde kan fortsætte hensigtsmæssigt og uforstyrret.

Grundig rengøring og vedligehold af byggepladsen
Vi vil gerne hjælpe med at gøre hverdagen på byggepladsen nemmere, og derfor kan Super1Rent varetage alle de kedelige rengørings- og vedligeholdelsesopgaver, der uundgåeligt følger med et byggeprojekt. Vi tilbyder grundig rengøring af skurvogne, almindelig oprydning og vedligehold af pladsen samt håndværkerrengøring, så du kan være helt sikker på, at dit byggeprojekt er skinnede rent, når det skal vises frem. Vælger du Super1Rent til at vedligeholde og rengøre din byggeplads, kan du være sikker på, at vi gør et effektivt og grundigt stykke arbejde.

Super1Rent