Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Full Service

Vi hjælper med alt indenfor rengøring og service

Er I træt af at have otte leverandører af rengøring og service? Ønsker I et selskab, der klarer alle jeres opgaver, store som små?

Super1Rent er et full service rengøringsselskab. Uanset hvilke behov I kommer i tanke om, så kan I nøjes med at ringe til os. Vi løser jeres opgaver og udfordringer, ligegyldigt hvad de er.

Vi leverer alt
Super1Rent stræber efter at være jeres foretrukne leverandør indenfor rengøring og service. Vi leverer alt, hvad I har brug for. Måske står I på byggepladsen og har en række opgaver, I gerne vil koncentrere jer om. Samtidig skal der gøres rent og rydes op.

I kan nøjes med at ringe til ét selskab når I har nogen opgaver der skal løses, vi yder all-round service, så I slipper for at have adskillige leverandører

Super1Rent hjælper med alt

Vi står for de store opgaver, som oprydning, affaldshåndtering og byggepladssikkerhed, samt mindre servicebehov, såsom vand, te, kaffe og sodavand til skurvognene. Måske er I et administrationsselskab, der har brug for service til beboelsesejendomme.

Super1Rent yder service på alle områder. Vi laver flyttesyn, aflæser målere, vasker trappen, indsamler affald og slår græsset. Det er det, vi mener med full service. Vi yder all-round service, så I slipper for at have adskillige leverandører.

Har I brug for kontorrengøring? Så klarer vi alt lige fra støvsugning og gulvvask til måtteservice. Vi gør det nemt for jer. I nøjes med at ringe til ét selskab, når I har en rengørings- eller serviceopgave. Så løser vi den for jer.

 Full Service_Jesper på traktor