Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Erhvervsrengøring

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Professionel erhvervsrengøring af kontorer og klinikker

Et rent rum har en positiv effekt for arbejdsmiljøet og indeklimaet, samt det mindsker risikoen for sygdom og fravær blandt medarbejderne. Om du arbejder på et kontor eller i en klinik, sørger vi for at efterleve kravene til renlighed og hygiejne, så dine medarbejdere og du altid kan møde ind til en grundig rengjort arbejdsplads.

Super1Rent er godkendt af Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening til at rengøre klinikker, så vi lever op til de høje hygiejnestandarder. Vi tilbyder professionel og omhyggelig rengøring af hos læge-, tandlæge-, fysioterapeut- og privatklinikker samt almindelige kontorer.

Vi har et fast mandskab til kontor- og klinikrengøring, der er uddannede inden for området og udfører arbejdet med stor faglig stolthed ud fra kundens individuelle ønsker og behov. Med vores rengøringsservice giver du dine medarbejdere, borgere eller patienter de bedste forudsætninger for en rengjort og bakteriefri arbejdsplads eller klinik, hvor de kan føle sig veltilpasse og trygge samt undgå smittespredning.

Hos Super1Rent tager vi ansvar for vores miljø, medmennesker og rengøringsmetoder. Derfor anvender vi udelukkende allergi- og miljøvenlige produkter med Svanemærket i vores rengøringsrutine, så vi sammen kan undgå farlig kemi, der gør skade på vores kroppe og natur.

Klinikrengøring

Med en professionel klinikrengøring er du sikker på altid at have en klinik, der fremstår pæn og ren. Vi går grundigt til værks og sørger for at de største smittespredere, som dørhåndtag, gribe- og stænkflader, dankortterminaler m.m., bliver rengjort ordentligt. Disse kommer til dagligt i kontakt med mange mennesker, og det er derfor vigtigt at få gjort grundigt rent hver dag, så man undgår unødige bakterier og smittespredning.

Kontorrengøring

Står du og har brug for rengøring af kontoret, så hjælper Super1Rent dig. Vi tilbyder en omfattende rengøringsløsning, hvor vi både sørger for rengøring af kontorpladser, støvsugning og soignering af toiletter. Hos Super1Rent er det dine behov, som er vores fokus, og du kan derfor være med til at skræddersy den løsning, der passer bedst til din arbejdsplads.

Super1Rent