Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi tager ansvar

Super1Rent behandler medarbejdere og medmennesker med omtanke

Når vi handler med en virksomhed, så er vi først og fremmest ude efter et produkt, som vi kan drage nytte af. Uanset om det er dagligdagens forbrugsvarer, som vi køber i supermarkedet, eller rengøring af erhvervsfaciliteter, så er dét altid vores primære interesse. Men nogle gange er det ikke tilstrækkeligt at betale for noget, vi har brug for. Nogle gange er det vigtigt, at vi handler med en virksomhed, der også tænker sig om og opfører sig ordentligt.

I Super1Rent tager vi ansvar
Vi bekymrer os altid om vores medarbejdere og vores medmennesker.  Vi mener, at det er vigtigt. Vi hjælper udsatte på vej til et normalt liv Det er måske ikke noget, I lægger mærke til, men omtrent 25 % af vores ansatte er mennesker, vi har taget “under vingerne”. Det er mennesker, der kommer med en hård baggrund. I Super1Rent tager vi ansvar for de mennesker, der har det skidt. Vi prøver at få dem på fode igen. Uanset om det er traumatiserede flygtninge eller danske borgere, der har haft en barsk opvækst. Vi giver dem mulighed for at finde eller genfinde et almindeligt liv. Vi uddanner dem og giver dem en hverdag.  Til gengæld får vi yderst pligtopfyldende medarbejdere, der gør et fantastisk stykke arbejde for vores kunder.

Alle vores medarbejdere er ansat med overenskomst (3F), og vi sørger altid for at de arbejder under ordentlige forhold. Omtanke for vores medmennesker Super1Rent hjælper ofte kommuner med at rydde op og gøre rent i lejligheder, der tilhører socialt udsatte borgere.

I Super1Rent tager vi ansvar. Vi bekymrer os altid om vores medarbejdere og vores medmennesker. Vi mener, at det er vigtigt

Når opgaven kræver omtanke

Det er en kompleks opgave, da vi ikke “bare” gør rent. Vi træder også ind i et andet menneskes hjem.  Derfor kræver opgaven omtanke. Medarbejderne i Super1Rent er utrolig gode til dette arbejde. De løser ikke bare opgaven. De gør det også med hensyn – med hensyn til den borger, der bliver påvirket af processen.

Vi møder borgeren i øjenhøjde, inddrager denne i processen og giver hjælp til små ting, som vi vurderer, han eller hun har brug for. Kort sagt, vi laver opgaven med empati. Uanset om det drejer sig om medarbejdere eller de mennesker, som vi omgås med i hverdagen, så tager vi hensyn. Vi sørger altid for, at folk har det godt og bliver behandlet ordentligt.

Er I interesseret i at læse om vores miljøhensyn?

 Vi tager ansvar
Super1Rent