Om Super1Rent

Seriøst og landsdækkende rengøringsfirma med fokus på kunderne og kvalitet

Super1Rent er et seriøst rengøringsfirma med stor erfaring og velkvalificerede medarbejdere. Vi har hovedsæde i Hadsten tæt på Aarhus, men opererer i hele Jylland.

Vi tilbyder adskillige rengørings- og ejendomsservices, som er uddybet nærmere her. Med os ved hånden er du sikret en professionel og effektiv løsning – hver dag, døgnet rundt. Vi følger op på vores opgaver, tjekker at kvaliteten er i orden, og dine behov er udgangspunktet for hver enkelt opgave.

Vi er fleksible, vi kan rykke ud med kort varsel, og vi udfører både almindelig erhvervsrengøring samt specialrengøring. Vores erfaringer omfatter håndtering af udfordrende opgaver, der involverer borgere med særlige behov samt opgaver i specielle bygninger og ejendomme. Vi udviser respekt for de forskellige miljøer vi færdes i, og vores personale udviser forståelse og omhu, hvad enten det er personer eller bygninger, vi har med at gøre.

Professionelt og helhedsorienteret rengøringsfirma

Super1Rent er en moderne virksomhed med 20 års erfaring inden for servicebranchen. De mange års erfaring er afstedkommet på baggrund af vores medarbejderes ihærdighed og forståelse for de mange forskellige opgaver. Så vi passer godt på vores medarbejdere – ligesom vi også passer godt på miljøet – Til glæde for os alle sammen. Medarbejderkulturen hos Super1Rent fordrer forståelse for kundetilfredshed og et højt fagligt niveau. Vi løser din opgave uanset størrelse og særlige forhold, og er det nødvendigt, kommer vi i løbet af kort tid – typisk inden for 2 timer.

Faglig stolthed, stor fleksibilitet og solid erfaring med totalrengøring, specialrengøring, oprydning, tømning af boliger m.m. gør os i stand til at arbejde professionelt med din opgave. Se hvilke opgaver, vi kan løse for dig.