Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Specialrengøring

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Mangler I hjælp til rengøringsopgaver ud over det sædvanlige?

Hos Super1Rent tilbyder vi specialrengøringer af kirker, værksteder og stalde samt asbestsanering af ejendomme. Hvad end det drejer sig om akutte tilfælde eller blot en normal rengøringsopgave i hverdagen, skal vi nok hjælpe dig. Trænger værkstedets epoxygulv til at blive vasket, eller har jeres kirke brug for omhyggelig vedligeholdelse og rengøring, så har Super1Rent de rette ydelser og ekspertise. Du kan læse mere om vores enkelte services inden for specialrengøring nedenunder.

Respektfuld kirkerengøring

Vi har stor erfaring med rengøring af kirkens uvurderlige og skrøbelige materialer som gamle klinker, alterstole og kirkegulve. Vores medarbejdere arbejder med stor indlevelse, påpasselighed og respekt for kirken og inventaret. Vi renser gamle fliser, skurer gulvene op og støvsuger samt lægger nyt sand ud foran kirken, så jeres kirke altid fremstår præsentabel for besøgende.

Effektiv værkstedsrengøring

En anden specialopgave kan være service og rengøring af et værksted. Vi sørger for, at værkstedet altid fremstår rent og ryddeligt, så I ikke kun giver et godt førstehåndsindtryk til jeres kunder, men også sikrer et godt arbejdsmiljø og indeklima for jeres medarbejdere. I kan med fordel udvide værkstedsrengøringen med en totalløsning, så tager vi os af de fleste rengøringsopgaver. Vi kommer snavs og oliepletter til livs, så I altid har et rent gulv at arbejde på, og vi står også gerne for opfyldning af forbrugsvarer.

Faglig stolthed, stor fleksibilitet og solid erfaring med alle typer rengørings- og serviceopgaver gør os i stand til at arbejde professionelt med din opgave.

Professionel staldrengøring

Vi tilbyder også en omfattende service indenfor staldrengøring. Ved hjælp af højtryksrensning sørger vi for totalrengøring af dine stalde, så de kan blive klar til en ny besætning eller et eventuelt salg og ejerskifte. Vi rengør alt fra gulv til loft i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens krav, så du kan være sikker på, at alt i skønneste orden.

Grundig asbestsanering af ejendomme

Er du midt i en større renovering af en lejlighed eller et hus, og finder du asbestholdige materialer, er det vigtigt at få dem fjernet med det samme, så det ikke skader jeres helbred. Hos Super1Rent har vi stor erfaring og er kyndige inden for fjernelse og korrekt bortskaffelse af materialer, der indeholder asbest. Lige så snart de er fjernet, kan du eller håndværkerne arbejde videre i et sikkert arbejdsmiljø.

Super1Rent