Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinduer

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Rene vinduer med professionel rengøring og polering

Hos Super1Rent ved vi, hvor vigtigt det er med rene og flotte vinduer for en bygnings helhedsudtryk. Rene vinduer sender de rette signaler – at man har styr på tingene, og ens sager er i orden. Derfor kan du være sikker på, at vi går til enhver opgave inden for vinduespudsning og -polering med stor omhu. Hos Super1Rent er dine vinduer i sikre og professionelle hænder.

Hvad end du har brug for en stribefri vinduesvask, en traditionel polering af blyindfattede ruder eller en rensning af dit solcelleanlæg, så står vi klar med de rette værktøjer og en nænsom hånd. Vi løser alle typer af opgaver inden for vinduesvask og -polering med en professionel tilgang og et pletfrit resultat. Vi har ikke højdeskræk, så opgaver der kræver lift eller rappelling, ordner vi også uden problemer.

Hos Super1Rent blander vi moderne udstyr med traditionelle rengøringsmetoder, som vi ved virker. Det gør os i stand til at behandle alle typer vinduer med omhu – uanset om det gælder en nybygget 20-etagers kontorbygning eller en 200 år gammel kirke.

Vi udfører ikke rengøring og vinduespolering/vinduesvask for private

Vinduespolering

Vi har stor erfaring med polering af vinduer. Hos Super1Rent polerer vi altid vinduerne i hånden, da vi mener, det giver det bedste resultat og giver dig den største sikkerhed, når vi arbejder med at polere skrøbelige vinduer. Selvom det er tidskrævende arbejde, gør vi det med stor omhyggelighed, så du får et pletfrit resultat hver gang.

Vinduesvask

Det kan være en besværlig og tidskrævende opgave at vaske vinduer på enhver bygning. Bruger du vores service hos Super1Rent, gør vi det for dig, så du kan nyde udsigten gennem dine vinduer. Til vinduesvask anvender vi blødgjort vand, der efterlader vinduer og solcelleanlæg fuldstændigt frie for kalkstriber – helt uden brug af sæbe. Ønsker du en traditionel vinduespudsning, er det også noget, vi tilbyder. Til dette formål anvender vi kun Svanemærkede sæber, så vi sammen kan passe på miljøet.

Solcellevask

Snavs er ikke godt for dine solceller, da det kan stoppe produktionen af strøm. Derfor er det vigtigt at holde dem rene, så du kan få mest muligt ud af dem. Med en solcellevask én gang om året forøger du desuden dine solcellers levetid. Hos Super1Rent rengør vi solceller med teleskopstænger og blødgjort vand uden brug af sæbe, så dine solceller ikke tager skade.

Super1Rent