Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinduer

Ring og book tid nu på tlf. +45 70 220 456

Rene vinduer

Rene vinduer sender de rette signaler. Hvad end du har brug for en stribefri vinduesvask, en traditionel polering af blyindfattede ruder eller en rensning af dit solcelleanlæg, så står Super1Rent klar med de rette værktøjer og en nænsom hånd.

Vi løser alle typer af opgaver inden for vinduesvask og -polering med en professionel tilgang og et pletfrit resultat. Vi har ikke højdeskræk, så opgaver der kræver lift eller rappelling, ordner vi også uden problemer.

Vores vinduespudsere har den nødvendige erfaring og knowhow, der sikrer dig en god oplevelse. Vi anvender blødgjort vand, der efterlader både vinduer og solcelleanlæg fuldstændigt frie for kalkstriber.

Vi blander moderne udstyr med traditionelle rengøringsmetoder, som vi ved virker. Det gør os i stand til at behandle alle typer vinduer med omhu, ligegyldigt om det gælder en 20-etagers kontorbygning eller en 200 år gammel kirke.

Vi ved, hvor meget flotte vinduer betyder for en bygnings udtryk. Derfor kan du være sikker på, at vi går til enhver opgave inden for vinduespudsning med stor omhu. Hos Super1Rent er dine vinduer i sikre hænder.