Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Håndværkerrengøring og slutrengøring i dit byggeri

En grundig håndværkerrengøring og slutrengøring efterlader dit byggeprojekt skinnende rent, og det må du derfor ikke gå på kompromis med. Vi hos Super1Rent løser alle de opgaver, der vedrører rengøring i dit byggeri, så det kan stå knivskarpt, når det skal vises frem. En slutrengøring er et stort arbejde, og det kan være udfordrede at gøre det ordentligt og helt i dybden uden professionel erfaring.

Vores aftaler omkring rengøring efter endt byggeri varierer, men det er altid givet godt ud at kontakte os efter et afsluttet arbejde. En grundig håndværkerrengøring og slutrengøring i dit byggeri optimerer din forretning og giver det sidste finish, så du er klar til at vise byggeriet frem. Efter mange måneders arbejde på et byggeri skal det vises frem fra sin bedste side – dette kan ikke gøres uden en grundig rengøring.

 • Totalrengøring efter håndværker

  Når et byggeprojekt er afsluttet, står det ofte tilbage med en del spor efter arbejdet. Selvom de fleste håndværkere rydder op efter sig efter bedste evne, så er en grundig slutrengøring altid en god investering. Vi hos Super1Rent leverer en håndværkerrengøring af høj kvalitet, så afleveringen til bygherre eller indflytter ikke indebærer yderligere rengøringskrav. Med andre ord er det helt klar til at blive vist frem med vores hjælp. Vi sørger for følgende services:

  • rengøring af alle rum
  • afrensning af alle vinduer
  • pudsning af vinduer både udvendigt og indvendigt
  • rengøring af falser
  • toiletrengøring
  • totalrengøring af vægge, gulve, vinduer og sanitet.

  For at sikre et gennemgående og godt resultat har vi vores egne vinduespudsere til at afrense og rengøre dine vinduer, og vi koordinerer selvfølgelig arbejdet, så opgaverne bliver udført i den rigtige rækkefølge. Vores medarbejdere er professionelle og sørger for det bedste rengøringsresultat hver gang.

 • Professionelle og uddannede medarbejdere

  Arbejdet med rengøring af dit byggeprojekt udføres af vores uddannede og professionelle mandskab, der har stor erfaring med netop denne type opgave. Derfor garanterer vi, at bygningen og alt inventar efterlades skinnende rent, så det efterfølgende er helt klar til brug.

  Uden en grundig håndværkerrengøring og slutrengøring vil dit byggeri fremstå ufærdigt og give et uprofessionelt indtryk. Dette kan du derfor undgå ved at kontakte os hos Super1Rent. Vi sørger for det sidste finish og prikken over i’et, så byggeriet viser sig fra sin bedst mulige side, når det er færdigt og klar til brug.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.