Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Håndværkerrengøring gør forskellen for dit byggeri

En grundig håndværkerrengøring efterlader dit byggeprojekt skinnende rent, og det må du ikke gå på kompromis med. I Super1Rent løser vi alle de opgaver, der vedrører rengøring efter håndværkere i dit færdiggjorte byggeri, så det kan stå knivskarpt, når det skal vises frem. En håndværkerrengøring er et stort arbejde, og det kan være udfordrede at gøre det ordentligt og helt i dybden uden professionel erfaring.

Vores kundeaftaler vedrørende håndværkerrengøring er forskellige i forhold til indhold og arbejdsopgaver, men det er altid givet godt ud at kontakte os efter at byggeprocessen er afsluttet, så du kan rådføre dig med os og finde en god løsning. En grundig håndværkerrengøring af dit byggeri optimerer din forretning og giver den sidste finish, så du er klar til at vise byggeriet frem. Efter mange måneders arbejde på et byggeri skal det vises frem fra sin bedste side – dette kan ikke gøres uden en grundig rengøring. Udover håndværkerrengøring tilbyder vi desuden også vinterforanstaltninger til byggepladsen, så du kan holde byggepladsen kørende om vinteren uden bøvl og besvær.

 • Rengøring efter håndværkere

  Når et byggeprojekt er afsluttet, står det ofte tilbage med en del spor efter arbejdet. Selvom de fleste håndværkere rydder op efter sig efter bedste evne, så er en grundig håndværkerrengøring altid en god investering. Vi leverer en rengøring efter håndværkere af høj kvalitet, så afleveringen til bygherre eller indflytter ikke indebærer yderligere rengøringskrav. Med andre ord: Ejendommen er det helt klar til at blive vist frem med vores hjælp. Vi sørger for følgende services:

  • Rengøring af alle rum
  • Afrensning af alle vinduer
  • Pudsning af vinduer både udvendigt og indvendigt
  • Rengøring af falser
  • Toiletrengøring
  • Totalrengøring af vægge, gulve, vinduer og sanitet
  • Vi fjerner byggestøv og murerstøv på nænsom vis

  For at sikre et gennemgående og godt resultat har vi vores egne vinduespudsere til at afrense og rengøre dine vinduer, og vi koordinerer selvfølgelig arbejdet, så opgaverne bliver udført i den rigtige rækkefølge. Vores medarbejdere er professionelle og sørger for det bedste rengøringsresultat hver gang.

  Håndværkerrengøring
 • Vores erfarne medarbejdere udfører håndværkerrengøring

  Arbejdet med rengøring af dit byggeprojekt udføres af vores uddannede og professionelle mandskab, der har stor erfaring med arbejde på dette område. Derfor garanterer vi, at bygningen og alt inventar efterlades skinnende rent, så det efterfølgende er helt klar til brug.

  Uden en grundig håndværkerrengøring vil dit byggeri fremstå ufærdigt og give et halvfærdigt indtryk. Dette kan du derfor undgå ved at kontakte os hos Super1Rent. Vi sørger for det sidste finish og prikken over i’et, så byggeriet viser sig fra sin bedst mulige side, når det er færdigt og klar til brug.

  Rengøring efter håndværkere er færdige med byggeri
 • Pris på håndværkerrengøring

  Vi har gennem årene opbygget et stort netværk af kunder og samarbejdspartnere i bygge- og entreprenørbranchen, og vi er stolte over at blive inviteret med som rengøringspartner på alt fra små byggeprojekter til de helt store prestigeprojekter, såsom sygehus-byggeri, institutionsbyggeri, skolebyggeri og et utal af kontor-, ejendoms- og lejlighedsprojekter i Jylland og på Fyn.

  Prisen på rengøring efter håndværkere afhænger af størrelse på byggeriet, ønskede services fra Super1Rent, fx om der ønskes tilbundsgående vinduespolering efter isætning, og mange andre ting. Vi er konkurrencedygtige på prisen, når det handler om håndværkerrengøring, fordi vi har etableret et meget stort setup til håndtering af store sager. Men vi fokuserer først og fremmest på at være markedets bedste leverandør ved at levere høj kvalitet hver eneste gang en entreprenør eller bygherre betror os opgaven at sætte den sidste finish på deres nye flotte byggeri.

  Sygehusrengøring efter håndværkere

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent