Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinterforanstaltninger – hold vinterbyggeriet på byggepladsen i gang

Vinterbyggeriet giver anledning til mange udfordringer på byggepladsen, også selv om de senere års vintre har vist sig varmere uden sne, slud og hård frost. Hos Super1Rent servicerer vi byggepladser hele året rundt, og vores fornemste opgave er at bistå alt fra landets førende entreprenørvirksomheder til den mindre håndværksvirksomhed med ydelser, som sikrer at håndværkerne kan udføre deres arbejde uden bøvl og afbrydelser i de mørke, kolde og våde måneder.

Vi er 100 % fleksible i forhold til at levere de ydelser, som kræves for at arbejdet glider – også om vinteren. Vi står gerne for vinterbekæmpelse på byggepladsen, herunder snerydning og saltning døgnet rundt. Meget ofte bliver vi også bedt om at stå for lukning af bygningsåbninger, fx med vintermåtter, samt opvarmning, så byggeriet og byggematerialerne beskyttes, og så håndværkerne får et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi dækker det meste af landet med vinterforanstaltninger til store og små byggepladser, og vi har et stort og fleksibelt mandskab, som med kort varsel står parat til at servicere dit vinterbyggeri. Ring til os på telefon +45 70 220 456, og så kan vi tale om en løsning til din byggeplads. Bliv inspireret af vores ydelser inden for vinterforanstaltninger/vinterbekæmpelse på byggepladsen i punkterne nedenfor. Hvis du ikke finder den ydelse, som du står og mangler, så ring alligevel til os, da vi altid kan finde en god og effektiv løsning.

 • Lukning af bygningsåbninger med vintermåtter

  Det er en stor fordel at lukke ufærdige byggerier og råhuse med vintermåtter, så både byggeri og personale/håndværkere beskyttes mod vintervejret. Det skaber for det første et godt arbejdsmiljø for håndværkerne, som undgår gener i et koldt arbejdsklima, og dette er da også den væsentligste årsag til, at fremdriften i byggeprocessen kan holdes i gang.

  Bygninger, som står åbne hen i løbet af vinteren, vil ofte føles meget kolde, fordi der sker en nedkøling af kroppen, når den kolde vintervind suser igennem bygningen. Ligeledes undgås det, at håndværkerne bliver våde og nedkølede af regnvand, og bygningen tager ikke skade af al vinterens nedbør.

  Hos Super1Rent har vi stået for aflukning af ufærdige ejendomme og byggerier med vintermåtter gennem mange år. Vintermåtter er basalt set rockwool, som er beklædt med plastik, og er et virkelig anvendeligt materiale til lukning af vindueshuller og dørhuller og alle andre åbninger på en bygning. Man opnår to klare fordele med vintermåtter: plastikken er vindtæt, og rockwoolen er varmeisolerende. Lukning af bygninger er en essentiel del af Super1Rents vinterforanstaltninger på byggepladsen, og vi kan praktisk talt løse alle krævede aflukningsopgaver, også når det er svært fremkommelige steder. Hør os gerne om vores erfaringer hermed, og fået bud på en løsning til dit byggeri.

 • Opvarmning af byggeriet på byggepladsen om vinteren

  Når alle bygningsåbninger er lukket grundigt af, så står vi gerne for opvarmning af byggeriet, hvilket er en vigtig del af vinterforanstaltninger på byggepladsen. Der kan være mange løsninger på opvarmning, men ofte anvender vi enten varmekanoner eller varmekilder, som kan drives af eventuelt forhåndenværende fjernvarme på byggepladsen. Et opvarmet byggeri er sundt for materialerne og håndværkerne, som også i vinterhalvåret får gode og sunde arbejdsforhold. Det er vigtigt at huske på nødvendig ventilation i et lukket byggeri, hvor der er etableret opvarmning, for at vandtung luft fjernes og føres ud af bygningen.

 • Overdækning og inddækning af byggeri og byggepladser om vinteren

  Det er ofte en god idé at totaloverdække en ejendom under opførsel, da det sikrer både håndværkere og byggeri mod vejret og sikrer fremdriften også gennem vinterhalvåret. Det er dog oftest en bekostelig affære med en større overdækning af et byggeri, så derfor har vi hos Super1rent også erfaring med mere fleksible løsninger i form af mindre inddækninger og afskærmninger af byggeri og udendørs arbejdspladser.

  Vi har erfaring med at etablere små læskærme eller mindre telte, som kan omkranses og beskytte byggepladser og arbejdssteder, der ikke er beskyttet af fx et tag. Vi er fleksible og kan hjælpe med overdækninger, totaloverdækninger samt inddækninger af enhver slags og til en hvilken som helst størrelse af byggeri. Vi bruger vores erfaring på området til at finde en god og effektiv løsning, som ikke behøver vælte hverken bygherrens eller entreprenørens budget.

 • Inddækning af stilladser og arbejdsplatforme

  I samarbejde med strategiske partnere over hele landet står vi for inddækning af stilladser og arbejdsplatforme af enhver størrelse. Inddækning af stilladser er et område, som kræver høj kompetence, fordi beklædningen af stilladser resulterer i en markant belastning, når vinden blæser. Derfor er sikkerheden helt afgørende, så byggeriet kan videreføres i vinterhalvåret uden unødige risici for hverken håndværkere eller eventuelt forbipasserende. Vi kan tilbyde håndværkere og entreprenører rådgivning i det optimale materiale til inddækning, indpakning eller beklædning af stilladser, lifte og arbejdsplatforme, herunder om net, presenninger eller krympefolier er den bedste løsning.

 • Overdækning af byggeri med telte

  Når der fx arbejdes på etablering af nyt tag, tagkonstruktioner eller arbejde med spær og lignende i løbet af vinterhalvåret, så er det ofte en god idé at lave en komplet overdækning af byggeriet med en form for teltkonstruktion. Teltet til overdækning kan bygges op rundt om byggeriet, eller det kan hejses ind over byggeriet med en kran. Det kan også bygges med en base på det allerede etablerede stillads.

  Der findes mange muligheder for at etablere en teltkonstruktion, og hos Super1Rent har vi sammen med vores kompetente partnere mulighed for at tilbyde en optimal løsning til enhver byggeplads. Når vi taler om vinterforanstaltninger rettet mod byggerier hvor fremdriften i byggeprocessen er vital, så er teltkonstruktioner ofte en rigtig god løsning. Telte og andre former for effektiv overdækning resulterer i færre spilddage, mere effektivt arbejde, en produktivitet i top og tørt byggeri uden unødigt ødelagte byggematerialer.

 • Vinterbekæmpelse på byggepladsen

  Vi står gerne for vinterforanstaltninger i form af snerydning, afisning, saltning, grusning og sikring af færdselsveje på byggepladsen, når den rigtige vinter melder sin ankomst. Vi kan aftale en løsning, som 100 % er tilpasset behovene på din byggeplads, hvad end det er en daglig saltning på alle steder, hvor folk og køretøjer færdes, eller om det er en 24-timers sikring af byggepladsen, så den konstant kan tilgås forsvarligt og uden gener i forhold til is, sne, sjap, vand og slud. Ring til os, og så kan vi afstemme dit behov for vinterbekæmpelse/glatførebekæmpelse på byggepladsen. Vi vil varmt anbefale, at du som entreprenør indgår en aftale omkring vinterbekæmpelse inden vinteren for alvor sætter ind.

 • Sikkerhed i vinterbyggeriet

  Brug gerne vores erfaring til sikring af sikkerheden på byggepladsen i vinterbyggeriet. Det kan være en uoverskuelig opgave at planlægge og disponere indsatsområder, og her vil vi gerne stille vores erfaring til rådighed. Ring til os og hør nærmere om, hvordan vi kan bidrage til sikkerheden på byggepladsen om vinteren.

 • Vinterbekendtgørelsen, arbejdsmiljø og vinterregler – byggeri om vinteren

  Vinterbekendtgørelsen og vinterregler stiller krav til bygherrer og entreprenører i forbindelse med vinterforanstaltninger for byggeri om vinteren. Hos Super1Rent kan vi hjælpe med praktisk talt alle arbejdsopgaver og udfordringer, som byggebranchen møder i forbindelse med byggeri om vinteren. For regler og anbefalinger vedrørende vinterbyggeri, henviser vi til den glimrende pjece, som er udgivet af BFA, og som kan læses i dette link (NB. Du forlader Super1Rent-website og går til ekstern side!).

 • Hvad er vinterforanstaltninger?

  Vinterforanstaltninger er de tiltag og initiativer, som har stor grad af indvirkning på, at byggeri i vinterhalvåret kan ske fuldkommen forsvarligt i forhold til sikkerhed og sundhed for håndværkere og øvrige personer på pladsen. Vinterforanstaltninger handler også om arbejds- og ansvarsfordelingen mellem entreprenør og bygherre – herunder om tiltagene gennemføres efter planen og har den ønskede virkning.

 • Hvad koster vinterforanstaltninger på byggepladsen?

  Prisen på vinterforanstaltninger varierer i forhold til antallet af ydelser, der ønskes udført, samt hvor ofte de skal udføres. Vi vil gerne give et tilbud på vinterforanstaltninger til din byggeplads, uanset om det er en lille, og enkeltstående opgave, eller om det handler om mere omfattende og kontinuerlige forløb. Meget ofte kan vi være behjælpelige med en grov prisindikation efter en hurtig samtale i telefon, hvor du briefer os på ønsket opgaveløsning, da vi har mange referenceprojekter, som vi erfaringsmæssigt kan trække på. Under alle omstændigheder er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os for yderligere information om, hvad vi kan tilbyde på din byggeplads på hhv. telefon +45 70 220 456 eller mail@super1rent.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent