Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Professionel højtryksrens med både koldt og varmt vand

Hos Super1Rent har vi stor erfaring med traditionel højtryksrensning med varmt og koldt vand, som er en effektiv metode til at rense en lang række emner. Vores professionelle højtryksrensere leverer et tryk på op til 350 bar, hvilket som udgangspunkt er 3 til 4 gange højere end de højtryksrensere, man køber i byggemarkedet til privat brug. Dermed er du altid sikret et tilfredsstillende resultat, når vi har specialrenset det gældende emne.

Vi anvender både koldt og varmt vand til højtryksrensning og afdampning – både med og uden kemikalier, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dig. Vi hos Super1Rent sørger for professionel højtryksrens hver gang, hvad enten du skal have renset taget, terrassen, facaden på din bygning eller noget helt fjerde.

 • Højtryksrens med varmt vand

  Højtryksrens med varmt vand er effektivt og en metode, vi ofte bruger til graffitirens, facaderens og fjernelse af olie. Når vi højtryksrenser med varmt vand, kan vi ofte helt undgå at benytte kemikalier eller i hvert fald reducere mængden markant, og således er det en miljøvenlig metode til rensning. Vores højtryksanlæg gør det muligt at rense med kogende vand, uden at trykket aftager væsentligt, hvilket gør, at det er en meget effektiv måde at rense fx olie af værkstedsgulve, så gulvene er så gode som nye igen.

  Vi har fx med stor succes damprenset kranerne på Aarhus Havn i 80 meters højde med varmt vand, hvor vi i praksis afdamper oliebelægningen på overfladerne. Når der er tale om olieafrensning, så suger vi naturligvis olien op i tanke og udskiller olien før bortskaffelse af vandet. Højtryksrens kan ligeledes anvendes til ukrudtsbekæmpelse, hvor vi skolder planterne med kogende vand – helt uden brug af kemikalier.

  Krydstogt teltet på Aarhus Havn er blevet renset og rengjort med en traditionel højtryksrensning. Trykket og det varme vand alene kan fjerne skidt og snavs – en super effektiv rensemetode, selv når der er sparet på kemien.

 • Højtryksrens med koldt vand

  Selvom vi primært anvender varmt vand til højtryksrens, så er der også tilfælde, hvor vi bruger almindeligt koldt vand. Algebehandling af fx facader lægges ud med koldt vand, hvor kemikaliet blandes med vandet. Når vi højtryksrenser fliser, sker dette også med koldt vand, da det sikrer det bedste resultat.

  Vi har mange års erfaring med afrensning af alle typer overflader og emner med højtryksrensning. Vi tager meget gerne en dialog med dig omkring mulighederne, og hvis du er interesseret i at opleve effekten, så stiller vi gerne op til en prøveafrensning. Så kan du vurdere, hvad der er den rigtige type højtryksrensning med vand for dig.

 • Højtryksrensning og vask af båd

  En højtryksrensning er en skånsom og miljøvenlig måde at få rengjort båden udvendig – uden hverken at ødelægge selve gelcoaten, ridse eller beskadige overfladen, der behandles.

  Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at rengøre og klargøre din båd.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent