Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Effektiv afrensning af lifte og udlejningsmateriel

Når lifte kommer retur fra byggepladsen, er de ofte smurt ind i mørtel, beton, maling, olie og kraftigt snavs. Dette betyder, at liftene skal tages ud af driften, indtil de igen er blevet rengjort og er klar til en ny kunde, så de kan bruges på byggepladsen på ny.

Ofte bruger man sandblæsning til at fjerne meget hårdført skidt fra liften, men det gør vi ikke her hos Super1Rent. Sandblæsning er dyrt og besværligt, da liften skal skilles ad, og fordi at liften tages ud af driften i længere tid, indtil den er renset og klar igen. Brug i stedet tørisblæsning til afrensning af lifte, som vi kan tilbyde dig hos os.

 • Hvad er tørisblæsning?

  Tøris er faktisk kuldioxid i en fast form. Som rensemetode er tøris meget effektiv til afrensning, da der i praksis sker det, at når tørisen rammer overfladen, der skal renses, så frigøres og sprækker belægningen. Tørisen får skidtet til at fryse, og således sker der en udvidelse og en ”eksplosion”, som fjerner snavset fra emnet/overfladen.

  Tørisblæsning er at sammenligne med sandblæsning, men i stedet for sand bruges der tøris. Fordelen er, at tørisen ikke ødelægger de overflader, som renses. Derfor sker der ingen slitage eller ”slid” af overfladen – resultatet er udelukkende en ren og tør overflade uden behov for yderligere rengøring.

 • Hvad kan afrenses på lifte med tøris?

  Alle typer overflader og belægninger kan afrenses med tøris: Metal, gummi, elektriske motorer, elinstallationer, lakerede metaloverflader, stål, aluminium – og meget andet. Derfor kan selve styreboksen også afrenses med tøris, uden at materiellet på nogen måde tager skade. Andet udlejningsmateriel såsom containere, stilladser, kraner, skurvogne, pavilloner og øvrigt entreprenørmateriel kan naturligvis også afrenses med tøris.

 • Hvad er fordelen ved afrensning af lifte med tøris/tørisblæsning?

  Som liftudlejningsvirksomhed og materieludlejningsvirksomhed opnår du store fordele ved at erstatte traditionel afrensning og sandblæsning med tørisblæsning. Fordelene er, at:

  • Super1Rent rykker hurtigt ud til din lokation eller ønskede byggeplads og foretager afrensning med tøris, hvor du ønsker det
  • alle typer af skidt, snavs og ”rester” fra byggepladsen kan effektivt fjernes med tøris, herunder: mørtel, beton, cement, olie/tjære, maling samt almindeligt skidt og snavs
  • det er meget skånsomt for materiellet. Tøris efterlader absolut ingen slitage, ridser eller slid – kun en ren overflade
  • tidsforbruget, og dermed den tid, liften er ude af drift, minimeres. Det er ofte unødvendigt at skille lifte ad, og afrensningen kan derfor straks sættes i gang
  • hele liften kan renses efter ønske – der er ingen kritiske installationer, som risikerer at tage skade af tørisen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent