Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Skånsom algebehandling af tag

En skånsom algebehandling af dit tag forlænger levetiden, og samtidig får du et pænere, renere og sundere tag. Vi fjerner algerne på dit eller boligforeningens tag, og processen er hurtig, effektiv og billig. En behandling af et traditionelt parcelhustag koster typisk fra 850-1000 DKK.

 • Sådan foregår en algebehandling

  Vi anvender et lavtryksanlæg med teleskopskaft til at sprøjte algefjerner ud på taget. Herefter får produktet lov at virke i ca. 14 dage, hvorefter algerne skylles ned, når det regner.

  Algefjerneren ødelægger algernes hæftning på taget, og derfor skylles de hurtigt ned, når først vejret tillader det. Algerne ender i din tagrende, som du efterfølgende bør rense.

  Hvis du ønsker det, kan vi også foretage en decideret tagrens, men det er en lidt dyrere løsning end den traditionelle algebehandling.

 • Algebehandling af tag – hvorfor, hvornår og hvor ofte?

  Hustage nedbrydes hyppigst af alger og mos, og det skyldes at begge dele holder på fugten. I kolde vintermåneder betyder det, at både alger og mos kan fryse til og dermed øge risikoen for frostsprængninger i tagmaterialet. For hver vinter der går, bliver overfladen mere og mere skrøbelig, og derfor kan alger give alvorlige skader på taget.

  Grundlæggende er det bedste tidspunkt for en algebehandling før mos og alger for alvor får fat. Derfor er det langt bedre at forebygge end at symptombehandle.

  Det bedste tidspunkt for behandlingen er i starten af sommeren, hvor du kan forvente et par dages tørvejr, der giver algefjerneren lov til at virke.

  Taget bør behandles hvert år eller hvert andet år – afhængig af mængden af mos og alger på dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.