Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Skånsom algebehandling af tag

En skånsom algebehandling af dit tag forlænger levetiden, og samtidig får du et pænere, renere og sundere tag. En algebehandling er nødvendig, da mos og alger gør dit tag sårbart, grundet at rødderne fra mosset og algerne gror ned i revnerne på dit tag. Dette resulterer i, at rødderne suger vand i revnerne, men de udvider sig derimod, når der kommer frost. Dertil kan der komme frostsprængninger, ligesom du kan risikere fugtskader fra vandet, der er trængt ind under taget.

Slip for bekymringerne om dit tag og få en skånsom algebehandling af dit tag hos Super1Rent. Vi fjerner algerne på dit eller boligforeningens tag, hvor end det er nødvendigt, og processen er tilmed både hurtig, effektiv og billig. En behandling af et traditionelt parcelhustag koster typisk fra 850-1000 DKK – og så kan du slappe af igen uden bekymring.

Til forårssæsonen har vi et specialtilbud på algebehandling af tag:

Kun kr. 950 for op til 300 m2 tagflade.

Kontakt os i formularen eller ring på 70 220 456.

  • Sådan foregår en algebehandling

    Vi anvender et lavtryksanlæg med teleskopskaft til at sprøjte algefjerner ud på taget. Herefter får produktet lov til at virke i ca. 14 dage, hvorefter algerne skylles ned, når det regner. Algefjerneren ødelægger algernes hæftning på taget, og derfor skylles de hurtigt ned, når først vejret tillader det. Algerne ender i din tagrende, som du efterfølgende bør rense.

    Hvis du ønsker det, kan vi også foretage en decideret tagrens, men det er en lidt dyrere løsning end den traditionelle algebehandling. Vi foretager naturligvis lige den rens, du ønsker, hvad enten det gælder algebehandling af tag alene eller kombineret med tagrens. Det er bare op til dig at vælge.

  • Hvorfor, hvornår og hvor ofte skal du have algebehandling af dit tag?

    Hustage nedbrydes hyppigst af alger og mos, og det skyldes, at begge dele holder på fugten. I kolde vintermåneder betyder det, at både alger og mos kan fryse til og dermed øge risikoen for frostsprængninger i tagmaterialet. For hver vinter, der går, bliver overfladen mere og mere skrøbelig, og derfor kan alger give alvorlige skader på taget, som du i høj grad bør være opmærksom på.

    Grundlæggende er det bedste tidspunkt for en algebehandling, før mos og alger for alvor får fat. Derfor er det langt bedre at forebygge end at symptombehandle. Det bedste tidspunkt for behandlingen er i starten af sommeren, hvor du kan forvente et par dages tørvejr, der giver algefjerneren lov til at virke. Taget bør behandles hvert år eller hvert andet år – afhængig af mængden af mos og alger på dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent