Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Danmarks billigste algebehandling af fliser​

Få flotte algefrie fliser til udesæsonen med Danmarks bedste tilbud på algebehandling af fliser. En algebehandling foregår på den måde, at vi sprøjter skum på dine fliser, som nedbryder algerne. 

Til forårssæsonen 2024 har vi lavet Danmarks bedste tilbud på algebehandling:

Max fliseareal 250 m2 til 700 kr. inkl. moms​

Max fliseareal areal 500 m2 til 1.000 kr. inkl. moms ​

Max fliseareal 1.000 m2 til 1.200 kr. inkl. moms​

Vi tilbyder prisgaranti på algebehandling: Hvis du har modtaget et billigere tilbud fra en etableret og seriøs dansk leverandør, så matcher vi prisen. Vores algebehandling sker med biologisk nedbrydelige algemidler, som er skånsomme for miljøet. Læs mere om vores algebehandling længere nede på siden.

Hvis du ønsker en fliserens inkl. algebehandling, så tilbyder vi en skarp pris på 25 kr. pr. m2 inkl. moms. Læs mere om fliserens nedenfor.

Vi tilbyder også fliserens inkl. algebehandling samt imprægnering til 40 kr. pr. m2 inkl. moms. Vi står gerne for levering og udlægning af fugesand. Spørg venligst efter konkret tilbud.

Ring til os på +45 70 220 456 eller skriv på mail: mail@super1rent.dk – du er også velkommen til at skrive i kontaktformularen.

Læs mere om vores tilbud på algebehandling af tag her

  • Algebehandling af fliserne

    En algebehandling foregår ved, at der påføres et skumprodukt, der dræber algerne på fliserne. Skummet sprøjtes ud på fliserne, og derefter klarer regnen resten, hvilket er en grøn måde at bekæmpe alger på. Hvis det ikke regner, forsvinder algerne alligevel efter noget tid, da vind også fjerner de døde alger fra overfladen. Det er altså en skånsom måde at bekæmpe algerne på for fliserne, så du ikke skal være bekymret om, at de tager skade.

    Vær dog opmærksom på, at der kan gå 3 måneder eller mere, før den fulde algebehandling kan ses. Allerede lige efter behandlingen er det tydeligt, at mange af algerne er forsvundet, men der skal gå noget tid, før hele behandlingen er tydelig. Du kan dog være helt sikker på, at fliserne ikke ser ud, som de gjorde før vores algebehandling.

  • Fliserens gør fliserne pæne igen

    Fliserensning foregår med en højtryksrenser, som effektivt behandler og fjerner skidt, mos, lav og flisepest, hvilket får fliserne til at se pæne og nye ud igen. Vi højtryksrenser altid fliser med koldt vand, da det giver det bedste resultat for fliserne og det bedste udgangspunkt for dig.

    Du kan altså glemme alt om ville lægge nye fliser, når de bliver fyldt med flisepest, mos og skidt – med vores fliserens er de så gode som nye. Med en efterfølgende imprægnering holder vores behandling i op til 5 år, så du kan nyde godt af dine flotte fliser i mange år, inden de behøver en ny behandling. Så behøver du ikke at bekymre dig om dine fliser i lang tid – og du sparer samtidig penge på en eventuel rens og behandling en gang om året.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent