Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Nyt liv til fliserne med fliserens og algebehandling

Få flotte fliser til udesæson med hjælp fra os hos Super1Rent. Vi tilbyder nemlig rensning af alle typer fliser uanset materiale eller størrelse. Fliser bør renses for skidt og alger, da rene fliser ser mere indbydende ud og signalerer overskud. Flisernes levetid forlænges også, hvis de jævnligt renses, og derfor bør du investere i en fliserens og en algebehandling i dag.

Mos, alger og skidt svækker tilmed flisens struktur og kan blive årsag til frostsprængninger. Derfor kan du undgå farlige og glatte fliser, som dine medarbejdere eller besøgende kan komme til skade ved, hvis du sørger for en fliserens og en algebehandling. Der er altså ingen grund til ikke at forære dig selv en rens og en behandling, så både medarbejdere og besøgende kan betræde fliserne uden at bekymre sig om at glide.

  • Algebehandling af fliserne

    En algebehandling foregår ved, at der påføres et skumprodukt, der dræber algerne på fliserne. Skummet sprøjtes ud på fliserne, og derefter klarer regnen resten, hvilket er en grøn måde at bekæmpe alger på. Hvis det ikke regner, forsvinder algerne alligevel efter noget tid, da vind også fjerner de døde alger fra overfladen. Det er altså en skånsom måde at bekæmpe algerne på for fliserne, så du ikke skal være bekymret om, at de tager skade.

    Vær dog opmærksom på, at der kan gå 3 måneder eller mere, før den fulde algebehandling kan ses. Allerede lige efter behandlingen er det tydeligt, at mange af algerne er forsvundet, men der skal gå noget tid, før hele behandlingen er tydelig. Du kan dog være helt sikker på, at fliserne ikke ser ud, som de gjorde før vores algebehandling.

  • Fliserens gør fliserne pæne igen

    Fliserensning foregår med en højtryksrenser, som effektivt behandler og fjerner skidt, mos, lav og flisepest, hvilket får fliserne til at se pæne og nye ud igen. Vi højtryksrenser altid fliser med koldt vand, da det giver det bedste resultat for fliserne og det bedste udgangspunkt for dig.

    Du kan altså glemme alt om ville lægge nye fliser, når de bliver fyldt med flisepest, mos og skidt – med vores fliserens er de så gode som nye. Med en efterfølgende imprægnering holder vores behandling i op til 5 år, så du kan nyde godt af dine flotte fliser i mange år, inden de behøver en ny behandling. Så behøver du ikke at bekymre dig om dine fliser i lang tid – og du sparer samtidig penge på en eventuel rens og behandling en gang om året.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.