Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Professionel facaderensning

Vi hos Super1Rent tilbyder professionel facaderens af din bygning – uanset hvilken facadebeklædning, den har. Vi har et stærkt team af erfarne og professionelle medarbejdere, der udfører facaderensning, facadeimprægnering og graffitirens, så din bygning stråler på ny. Efter facaderensningen sørger vi naturligvis altid for at pudse dine vinduer, så bygningen fremtræder velholdt og ren. Din specialrens starter hos Super1Rent.

 • Facadeafrensning – uanset facadebeklædning

  Vi har stor erfaring med facaderens, og derfor tilbyder vi rengøring af alle facadetyper:

  • stålfacader
  • murstensfacader
  • pudsede facader
  • betonfacader

  Vi kan rense facader for bl.a. skidt og snavs, alger og graffiti. Desuden kan vi også rense din bygning, så den er klar til facademaling eller andet arbejde. Som en ekstra service afslutter vi altid med at pudse vinduerne på bygningen, da kalk fra vandet kan sætte sig på vinduesglas. Derfor efterlader vi altid både facade og vinduer flotte og rene.

 • Algebehandling og facadeimprægnering ved graffitirens

  Efter en facaderengøring kan vi give bygningen en algebehandling, så du kommer tættere på en vedligeholdelsesfri facadebeklædning. På den måde kan du fremadrettet nøjes med en mindre facadevask, hvilket er både billigere og mere miljøvenligt.

  Hvis du har problemer med graffiti, kan vi desuden udføre en graffitiafrensning og efterfølgende imprægnere med en voks, der gør det let at fjerne ny maling med en almindelig højtryksrenser. Fremadrettet undgår du altså yderligere afrensning og dermed også brugen af hårde kemikalier på facaden.

  Du kan læse mere om graffitirens her.

 • Vi guider dig igennem forløbet

  Det kan være svært at vide hvilken form for rensning og behandling, der er den rette til din facade. Derfor kommer vi hos Super1Rent naturligvis ud og rådgiver dig, så vi finder den bedste løsning til din facade. Derefter kommer vores professionelle team ud og varetager opgaven – og vi sørger selvfølgelig for at pudse alle vinduer efterfølgende, så bygningen efterlades strålende ren.

 • Stor erfaring – stor sikkerhed

  Vi har et fast team knyttet til alle facadeopgaver, og det betyder, at medarbejderne har et stort kendskab til forskellige facadetyper samt de maskiner og kemikalier, der bruges til facaderensning. Vi er omhyggelige, passer godt på din bygning og sørger for, at facaden ikke bliver skadet af for varmt vand eller for højt tryk. Til gengæld kan du fremover glæde dig over en flot, frisk og sund facade.

 • Vi passer på miljøet

  Ved facadeafrensning kan brugen af kemikalier ikke undgås, men vi passer naturligvis på miljøet. Ved alle facadebehandlinger lægger vi en membran ud, der forhindrer kemikalierne i at trænge med vandet ned i kloakken – og efterfølgende bortskaffes kemikalierne forsvarligt.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent