Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Professionel facaderens

Vi tilbyder professionel facaderens af din bygning – uanset hvilken facadebeklædning den har.

Super1Rent har et stærkt team af erfarne og professionelle medarbejdere, der udfører facaderensning, facadeimprægnering og graffitirens, så bygningen stråler igen. Efter facaderensningen sørger vi naturligvis altid for at pudse jeres vinduer, så bygningen fremtræder velholdt og ren.

 • Facaderens – uanset facadebeklædning

  Vi har stor erfaring med facaderensning, og derfor tilbyder vi rengøring af alle facadetyper:

  • Stålfacade
  • Murstensfacade
  • Pudset facade
  • Betonfacade

  Vi renser for alt fra almindelig skidt til alger og kan også fjerne graffiti. Desuden kan vi rense din bygning, så den er klar til facademaling eller andet arbejde.

  Det er sjældent nødvendigt at dække vinduerne til inden en afrensning, men kalk fra vandet kan sætte sig på vinduesglasset, og derfor afslutter vi altid en opgave med at pudse vinduerne, så både facade og vinduer efterlades flotte og rene.

 • Algebehandling og facadeimprægnering ved graffitirens

  Efter en facaderengøring kan vi give bygningen algebehandling, så du kommer tættere på en vedligeholdelsesfri facadebeklædning. På den måde kan du fremadrettet nøjes med en mindre facadevask, hvilket er både billigere og mere miljøvenligt.

  Har du problemer med graffiti, kan vi udføre en graffitiafrensning og efterfølgende imprægnere med en voks, der gør det let at fjerne ny maling med en almindelig højtryksrenser. Fremadrettet undgår du altså yderligere afrensninger og dermed også brugen af hårde kemikalier på facaden.

 • Vi guider jer igennem forløbet

  Det kan være svært at vide, hvilken form for rensning og behandling, der er den rette til ens facade. Derfor kommer vi selvfølgelig ud og rådgiver jer, så vi finder den bedste løsning til jeres facade.

  Derefter kommer vores professionelle team ud og varetager opgaven – og vi sørger naturligvis for at pudse alle vinduer efterfølgende, så bygningen efterlades strålende ren.

 • Stor erfaring – stor sikkerhed

  Der er et fast team knyttet til alle facadeopgaver, og det betyder, at medarbejderne har stort kendskab til forskellige facadetyper og de maskiner og kemikalier, der bruges til facaderensning. Vi er omhyggelige og passer godt på din bygning, og sørger for, at din facade ikke bliver skadet af for varmt vand eller for højt tryk. Til gengæld kan du fremover glæde dig over en flot, frisk og sund facade.

 • Vi passer på miljøet

  Ved facadeafrensning kan brugen af kemikalier ikke undgås, men vi passer naturligvis på miljøet. Ved alle facadebehandlinger lægger vi en membran ud, der forhindrer kemikalierne i at trænge med vandet ned i kloakken, og efterfølgende bortskaffes de på forsvarlig vis.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.