Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vi fjerner maling fra dine synlige træbjælker og hanebjælker

Hvis du er i gang med et renoveringsprojekt og gerne vil have fjernet maling, lak eller anden behandling fra dine træbjælker, så har vi den helt rigtige løsning, som hverken involverer krads kemi eller hårdt arbejde med en slibemaskine for dig. Med en tørisblæsning – eller tørisrensning – kan vi nemt og hurtigt fjerne maling fra alle typer af malede træoverflader med et minimalt behov for rengøring/oprydning efterfølgende. Se videoen længere nede på denne side – så kan du se, hvor nemt det går.

Tørisblæsning er en yderst effektiv, skånsom og miljøvenlig metode til at fjerne maling, og den er samtidig ufarlig for sundheden. Ofte kan tørisblæsning fuldt ud erstatte mere konventionelle rensningsmetoder såsom højtryksrensning, damprensning, sandblæsning og lignende.

Ring til os på 70 220 456, skriv på mail@super1rent.dk eller udfyld formularen her på siden, så kan vi hjælpe dig med en tørisblæsning af din malede træoverflade. Vi er beliggende i Hadsten i Østjylland, men løser opgaver i hele Danmark.

  • Hvad er egentlig en tørisblæsning / tørisrensning?

    Hvad er tøris? Tøris er kuldioxid i fast form. En tørisblæsning er en yderst skånsom og samtidig særdeles effektiv metode til afrensning, idet tøris fungerer som selve ”slibemidlet”. I praksis fører tørisens kontakt med overfladen til løsning og sprækning af malingen. Den ekstremt kolde tøris får malingen til at fryse, hvorefter der opstår en udvidelse og en slags eksplosionseffekt, der fysisk simpelthen fjerner malingen.

    Tørisblæsning kan sammenlignes med sandblæsning, men i stedet for sand anvendes ufarlig tøris. Dette medfører den betydelige og afgørende fordel, at tørisen ikke forårsager skade eller slid på den underliggende træoverflade. Der er derfor ingen tegn på flosset træ anden skade efter tørisblæsning – kun en fuldstændig ren og tør overflade uden nogen form for rester efter malingen.

    Da tørisen omdannes til luft ved kontakt med den rensede overflade, efterlades der intet restprodukt.

  • Afrensning af andre malede træoverflader med tøris

    Tørisblæsning er en effektiv metode til afrensning af forskellige typer træværk i boliger og ejendomme. Eksempelvis kan tøris anvendes til at fjerne gammel maling fra trælofter og facader, hvilket bringer det underliggende træ frem i lyset igen. Træet forbliver helt uskadt efter tørisblæsningen, da metoden er meget skånsom. Efter afrensningen efterlades en glat, tør og ren overflade. Kontakt os gerne og hør om mulighederne for at afrense din træoverflade for maling, lak eller anden behandling.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent