Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Skånsom fjernelse af graffiti

Har din bygning, butik eller ejendom været udsat for graffiti, så lad os hos Super1Rent fjerne det igen. Vi har stor erfaring med graffitirens, og vi fjerner det skånsomt – uanset hvilken overflade, det drejer sig om. Så får du din facade igen, og du behøver samtidig ikke bekymre dig om, at behandlingen kommer til at skade facaden.

Det er endnu ikke muligt at fjerne graffiti med miljøvenlige produkter, men vi forebygger kemikaliespild ved hjælp af en membran, som vi lægger ud. Vores skånsomme behandling er altså ikke blot en klar fordel for dig, men også for vores miljø. Vi tilbyder desuden at imprægnere din mur efterfølgende, så fremtidig rensning kan foregå uden brug af kemikalier. Vi hos Super1Rent gør, hvad vi kan, for at mindske kemikalier i vores specialrens.

 • Stor ekspertise og bredt materialekendskab fjerner graffiti

  Hos Super1Rent har vi et bredt kendskab til alle former for materialer, og det betyder, at vi kan fjerne graffiti fra alle overflader. Vi kan altså helt sikkert hjælpe dig, hvis din facade er blevet beklædt med graffiti. Vi kan fx fjerne graffiti fra følgende materialer:

  • mursten
  • beton
  • eternit
  • stål.

  Vores medarbejdere er uddannet i brugen af maskiner og kemikalier og ved præcist, hvor hårdt trykket på højtryksrenseren skal være. Du skal derfor ikke være bekymret for skader på murværket eller overfladen. Vi sørger for at få din facade godt igennem specialrensen, så du kan nyde den igen uden uønsket graffiti.

 • Miljøhensyn og imprægnering

  Desværre findes der ikke miljøvenlige produkter til fjernelse af graffiti, og vi kan derfor ikke undgå at anvende kemikalier. Vi lægger dog altid en membran ud, så kemikalierne ikke kan følge med vandet ned i kloakken. Vi tager på den måde mest muligt hensyn til miljøet i det omfang, det kan lade sig gøre.

  Vil du forebygge graffiti og gøre det lettere og mere miljøvenligt at fjerne fremadrettet, så anbefaler vi, at overfladen imprægneres efterfølgende. En imprægnering gør, at fremtidig graffiti kan fjernes udelukkende ved brug af varmt vand, og du skåner dermed miljøet for flere kemikalier. Dette vil være en fordel for dig, der måske bor centralt eller bor i et område, hvor bygninger ofte bliver beklædt med graffiti.

 • Bygningen efterlades altid ren og pæn

  Uanset hvor på din bygning, der er blevet malet med graffiti, så efterlader vi den ren og præsentabel. Er det i nærheden af vinduer, så pudser vi dem naturligvis efterfølgende, og vi sørger altid for at rydde op efter vores arbejde.

  Alle medarbejdere hos Super1Rent er uddannet inden for de områder, de arbejder med, og du kan derfor være sikker på en grundig og effektiv graffitirens. Vi sørger for, at du er helt dækket ind, når du skal have fjernet den uønskede graffiti.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent