Måtteudlejning / måttevask

Personligt præg fra første færd

Det første indtryk er vigtigt, også når du får besøgende til din forretning. Vi sørger for, at du kan byde dine gæster, medarbejdere eller beboere velkommen med pæne og rene måtter. Du kan ovenikøbet få dit eget logo på, så dine gæster allerede fra første trin mærker det personlige præg. Vi tilbyder måtter i alle størrelser, og vores måtteservice omfatter både udlejning, måttevask og skift af måtter efter behov. En god måtte kan tilmed reducere omkostningerne til rengøring og vedligehold. 


Måtter til alle behov

Uanset om du har brug for måtter til en butik, et indgangsparti, et plejehjem eller andet, så leverer vi pæne og rene måtter. Du kan få skridsikre måtter, runde måtter, store måtter og små måtter, og vores måtteservice aftales individuelt, så den passer til dine behov.

Med en kontrakt på måtteservice kan du få eget logo trykt på måtterne, og vi sørger for, at de altid er rene og præsentable. Alt efter dit behov skifter vi måtterne hver uge, hver anden uge eller hver fjerde uge, og vi kan enten gøre det før personalet møder ind, når kontoret åbner eller efter lukketid.


Glatte gulve, ru gulve, tæpper? – vi har måtterne

Kontakt os i dag til en snak om dine behov. Er gulvene glatte eller ru, er der væg-til-væg-tæpper eller løse tæpper og har du brug for at skridsikre eller ej? Vær opmærksom på, at en skridsikker måtte er en del af et godt arbejdsmiljø. Behovene varierer fra kunde til kunde, men vores måtteservice indeholder måtter til alle typer gulve – også dine.

Vi passer, skifter og rengør dine måtter, så du altid kan byde gæster og personale velkommen på præsentabel vis.