Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Professionel rengøring for restaurationsbranchen

I Super1Rent tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger til krævende kunder i kantine-, hotel- og restaurationsbranchen. Vi er blandt de få virksomheder i servicebranchen, som lever op til kravene i Ren Garanti+ under Danske Service, herunder de særlige krav til bæredygtig praksis, socialt ansvar og dokumenteret kvalitet i serviceleverancen.

Vi råder over et stort, fleksibelt og erfarent team, som er ansat på overenskomst, og desuden kan vi trække på et større antal mangeårige samarbejdspartnere, som gør os i stand til at levere ydelser i stor skala.

Seriøse aktører i restaurations- og hotelbranchen har høje kvalitetsstandarder, når det kommer til rengøring og hygiejneforhold. Vi tilbyder en komplet kvalitetsdokumenteret rengørings- og vedligeholdelsesløsning til branchen, som er 100 % tilpasset jeres ønsker til frekvens samt kundeflow og dagligdag i jeres forretning. Vi har base i Hadsten ved Aarhus, og servicerer naturligt Aarhus, Østjylland, Midtjylland og Nordjylland, men har ligeledes kunder i det øvrige Danmark.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til rengøring for dig som aktør i restaurationsbranchen, så er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen eller skrive til os på mail@super1rent.dk . Du er også velkommen til at fange os på telefon på +45 70 220 456.

Læs meget mere vores services nedenfor ⬇

  • Rengøringsydelser til restaurationsbranchen

    Lad os stå for rengøringen af jeres restauranter, hvor vi står inde for en topprofessionel rengøringsløsning, der sætter prikken over i’et i jeres omgivelser. Vi kan tilpasse vores rengøringsydelser til rytmen i jeres forretning, således at rengøringen foregår på tidspunkter, der passer jer.

    Vi har erfaring med rengøring af alt fra den intime café til den store restaurant med selskabs- og konferencefaciliteter, hvor vi tager os af rengøring af samtlige overflader i alle rum. Vores ydelser inden for specialrens gør det desuden muligt at afrense ovne og øvrigt udstyr, som kræver viden, erfaring og specialiseret udstyr.

  • Totalløsning til rengøring af hoteller

    Vi står til rådighed for små og større hoteller, som ønsker lægge hele eller dele af rengøring og facility services ud til eksterne leverandører. I en tid hvor tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret service- og rengøringspersonale er en udfordring, tilbyder vi at stå til rådighed for hotel-kunder med et service- og rengøringskoncept, som netop løser jeres opgaver.

    Vi tilbyder rengøring af værelser og af hotellets fællesfaciliteter samt et stort antal facility services og almindeligt vedligehold.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent