Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Godkendt klinikrengøring

Vi hos Super1Rent klarer rengøringen af din klinik, så den lever op til alle krav om høj hygiejnestandard. Derved kan infektioner og smittefare undgås. Klinikrengøringen er godkendt gennem Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening, og vores services lever op til alle krav. Det betyder, at vi garanterer dig en ren og hygiejnisk klinik – hver dag, hele året rundt.

At have en klinik, der er godkendt og lever op til de gældende hygiejnestandarder, er meget vigtigt, og det er derfor ikke noget, du skal gå på kompromis med. Rengøringen og hygiejnen har altså ikke blot betydning for dine kollegers og din daglige omgang i klinikken, men i høj grad også patienternes.

 • Erhvervsrengøring af din klinik

  Som patient forventer man en ren og bakteriefri klinik, og vi hos Super1Rent kender faldgruberne, så du undgår uønsket smittespredning på din klinik. Vi tilbyder professionel og omhyggelig rengøring af lægeklinikker, tandlægeklinikker og privatklinikker. Vi kender til vigtigheden af den grundige og daglige rengøring på steder, hvor hygiejneniveauet bør være særligt højt. Vi ved derudover, hvor bakterierne ofte findes på steder som dørhåndtag, gribe- og stænkflader og andre steder, der dagligt berøres af mange.

  Vi tilbyder vores services til alle klinikker, som eks. læger og tandlæger, fysioterapeuter, kiropraktorer mv. Hvis du er indehaver af et af disse steder, er det vigtigt, at der bliver foretaget en grundig rengøring, så dagligdagen med patienter forbliver ren og hygiejnisk.

 • Miljøvenlig klinikrengøring

  Hos Super1Rent tager vi ansvar for miljøet, og derfor anvender vi udelukkende rengøringsmidler, som er Svanemærkede. Derudover holder vi forbruget af rengøringsprodukter og vand på et minimum, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Desuden lægger vi særligt vægt på, at alle rengøringsartikler er allergivenlige. Dette giver både det bedste udgangspunkt for miljøet, men også for jeres klinik.

 • Et fast mandskab klarer klinikrengøringen

  En godt oplært medarbejderskare betyder alt for kvaliteten af rengøringen, og derfor værner vi om vores medarbejdere og deres trivsel. Det betyder, at du får et fast og godt uddannet mandskab til at gøre rent på din klinik, og som samtidig sætter en ære i at udføre et grundigt stykke arbejde. Du kan derfor være sikker på, at tager du kontakt til Super1Rent, vil du med uden tvivl blive tilfreds med resultatet. Klinikken efterlades skinnende ren og klar til at tage imod nye patienter.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent