Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Kontorrengøring

Har du brug for kontorrengøring, så lad os hos Super1Rent hjælpe dig. Vores rengøringsservice er omfattende og professionel, og vi klarer alt fra aftørring af borde til soignering af toiletter. Vi anvender derudover udelukkende allergivenlige produkter med Svanemærket, da vi går op i at passe på vores miljø.

Med en kontorrengøring fra os er du sikker på at møde op til et skinnende rent kontor hver gang. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om at møde op til et kontor, hvor rengøringen ikke er blevet gjort tilfredsstillende. Vores kontorrengøring er professionel, da den bliver foretaget af en række specialister, der er erfarne på området og ved lige præcis, hvordan rengøringen skal håndteres.

 • Professionel kontorrengøring

  Vi tilbyder en totalrengøring af alle typer kontorer, både mindre lokaler og store kontorlandskaber, og vi garanterer pæne og rene kontorer hver gang. Kontorer kan komme i mange forskellige former og størrelser, så uanset hvordan dit kontor ser ud, eller hvor stort det er, kan du få en optimal kontorrengøring hos os. Med en rengøringsservice fra Super1Rent får du bl.a.:

  • aftørring af borde
  • støvsugning
  • gulvvask
  • soignering af toiletter.

  Efter behov kan vi også klare vanding af blomster, trappevask, vinduespudsning og alt, hvad du ellers har brug for. Du har altså mulighed for at forme din kontorrengøring hos os, så giv endelig udtryk for, hvad end du har brug for af os til at lette arbejdsgangen inden for rengøring og service. Vores erfaring og ydelser favner bredt, og vi kan helt sikkert finde den rigtige løsning for dig sammen.

 • Faglig stolthed og ansvar for miljøet

  Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel og arbejdsmiljø, og vi har derfor et fast mandskab, som klarer kontorrengøringen. De er alle uddannet inden for branchen og udfører arbejdet med faglig stolthed og kendskab til kunden. Ønsker du en yderst professionel rengøring, hvor kontoret bliver efterladt skinnende rent og opryddet, så du kan møde op uden at skulle tage stilling til praktiske foranstaltninger, så start hos Super1Rent.

  Vi tager ansvar for miljøet, og derfor anvender vi udelukkende rengøringsmidler, der er Svanemærket, ligesom vi holder forbruget af både vand og rengøringsprodukter på et absolut minimum – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen. Derfor får du det bedste fra begge verdener – et helt rent kontor, og så kan rengøringen ovenikøbet blive gjort med god samvittighed i forhold til miljøet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent