Hvad går Superdysten ud på?

Superdysten afholdes af Radio Alfa i samarbejde med børnefonden CoolUnite. Det er en radiokonkurrence, hvor 6 lokale virksomheder skal dyste om at få 10.000 kr. i startkapital til at vokse mest muligt. Radioen følger dysten tæt og er i daglig kontakt med de 6 virksomheder.

Superdysten afholdes fra mandag den 9. september til fredag den 27. september.

Det gælder om at involvere sit netværk, kunder, samarbejdspartnere og venner.

Alt er tilladt – der er ingen regler!!!

Alle indsamlede beløb går 100% ubeskåret til børnefonden CoolUnite, der støtter sygdomsramte og udsatte børn over hele Danmark. Det er den nordjyske erhvervsmand og nye løve i ”Løvens Hule” Jacob Risgaard, som er formand og stifter.

I samarbejde med Campen auktioner, afholder vi på deres webside auktioner af alle de donerede varer. Du kan være heldig at sikre dig en virkelig god handel. Hop over på hjemmesiden og giv et bud: Campen auktioner.

Kære netværk
Hvis Super1Rent skal vinde konkurrencen over de andre topmotiverede virksomheder, så har vi brug for jeres støtte!

Har I en ydelse eller en vare, som I gerne vil bidrage med i en super god sags tjeneste, så hjælp os i kampen for at vinde Superdysten.

Kontante donationer er også meget velkomne på MobilePay: 57245.

Helt konkret vil vi bortauktionere jeres fysiske bidrag på Campen auktionsside til højestbydende.

Jeres firmanavn og billede vil blive vist i forbindelse med auktionen. Herudover vil alle donationer, gaver såvel som kontante beløb, blive vist her på siden i hele perioden.

 

Ring til os i dag på telefon 70 220 456 eller skriv til os via kontaktformularen.

Send besked

Børnefonden CoolUnite

CoolUnite støtter udsatte og sygdomsramte børn over hele Danmark. CoolUnite støtter særligt op om Danmarks eneste børnehospice, der drives af Sankt Lukas Stiftelsen.

Et lille udpluk af CoolUnites ambassadører: Bettina Aller, Sara Maria Franck Mærkedahl, Kristian Hornsleth og Emil Thorup.

Du kan læse meget mere om CoolUnite på siden her.

Vi håber, I vil bidrage til en god sag og hjælpe Super1Rent i mål som den største bidrager!

Tiden flyver som regel afsted, og det kan hurtigt blive den 27. september, hvor konkurrencen slutter – så tag fat på os allerede i dag!

Vi ser meget frem til at høre fra dig enten på tlf. 70 220 456 eller mail jb@super1rent.dk.

2019/09/27 23:59:00