Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Slutrengøring af byggerier i alle størrelser

Når den sidste håndværker har forladt dit nye byggeri, så fortjener det en grundig slutrengøring, så det fremstår lige så flot som på arkitektens tegninger. Over de sidste mange år har vi i Super1Rent foretaget slutrengøringer af mange små og store byggerier, hvor vi har taget os af alle de opgaver der skal til, for at dit byggeri tager sig bedst muligt ud, når det skal præsenteres for nye lejere, ejere eller beboere.

En ordentlig slutrengøring er ofte et stort arbejde, og uden erfaring og erfarent og professionelt mandskab kan det være svært at nå ordentligt i mål – ofte inden for en snæver tidsfrist. Vi har meget erfaring med store byggeprojekter, fx sygehusbyggeri, og her handler det om at kunne allokere et stort antal medarbejdere med den rette professionelle erfaring – inden for et ganske kort tidsmæssigt vindue. Det kan vi hos Super1Rent.

 • Slutrengøring efter håndværkere

  Efter endt byggeri kan det mildest talt ses, at der har været håndværkere i gang. Professionelle håndværksfirmaer rydder i dag ofte op efter sig selv, og sørger for at bortskaffe emballager og byggeaffald. Men det betyder ikke, at der er rent, så derfor betaler det sig at ofre en grundig slutrengøring. Når vi laver en slutrengøring for en entreprenør eller bygherre, så er den af så høj kvalitet, at der helt naturligt ikke vil være flere eller yderligere rengøringskrav fra de personer, der tager ejendommen i brug. Derfor markerer en slutrengøring fra Super1Rent også et slut for byggeriet, da ejendommen – fx kontorbyggeriet eller ejerlejligheds-byggeriet – er klar til at blive præsenteret og taget i brug.

  Super1Rent tilbyder blandt andet følgende services i forbindelse med en slutrengøring:

  • Grundig rengøring af alle rum
  • Grundig rens af alle vinduer
  • Fjernelse af byggestøv og murerstøv med fokus på at skåne materialerne
  • Vinduer pudses/poleres indvendigt og udvendigt
  • Falser rengøres
  • Toiletter og øvrig sanitet rengøres i bund
  • Vægge, gulve og øvrige overflader rengøres efter producentens/bygherrens anvisninger

  Super1Rents vinduespudsere står klar til at afrense og rengøre vinduer, og vi sørger for at arbejdet tilrettelægges bedst muligt og i den rigtige rækkefølge. Vi har et særdeles erfarent team, som er garanter for et kvalitetsresultat hver eneste gang.

  Slutrengøring efter byggeri
 • Slutrengøring efter håndværkere udføres af vores professionelle team

  Slutrengøringen af dit byggeri varetages af vores professionelle team, der har stor erfaring med nænsom og effektiv rengøring efter håndværkere. Vi garanterer, at dit byggeri bliver skinnende rent, så du kan tage ejendommen i brug efter processen.

  Grundig slutrengøring på sygehus
 • Hvad koster slutrengøring af byggeriet?

  Prisen på slutrengøring afhænger af mange faktorer, herunder størrelse af byggeriet samt de services, som I ønsker vi skal varetage.  Vi anbefaler, at en endelig prisindikation eller et konkret tilbud beror på en dialog med jer vedr. opgaven. Kontakt os gerne for en besigtigelse af byggeriet eller en indledende forespørgsel på telefon +45 70 220 456 eller på mail@super1rent.dk

  Vi har etablereret et stort setup til håndtering af slutrengøring på byggepladser, hvilket betyder at vi råder over et stort mandskab og professionelt udstyr. Derfor er vi i stand til at udføre meget store opgaver på kort tid, og derfor er vi blandt markedets absolut største aktører. Vi løser dog meget gerne både store og små opgaver inden for slutrengøring, men vores absolutte fokus er at levere høj kvalitet hver eneste gang en entreprenør eller bygherre ønsker vores hjælp til at få deres byggeri til at skinne.

  Vi er stolte og faste samarbejdspartnere til en lang række af dansk byggeris største aktører blandt håndværksvirksomheder og entreprenører. Vi har i den forbindelse været leverandør af slutrengøring til mange forskellige byggeprojekter, herunder blandt andet: sygehuse, ejerlejligheder, kontor, erhverv generelt, skoler/institutioner, familiehuse og meget andet over det meste af Danmark.

  Slutrengøring efter håndværkere på sygehus

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent