Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Skurvogne og beboelsesvogne

Rengøring og totalservice på forbrugsprodukter

Har du brug for en grundig og effektiv rengøring af byggepladsens skurvogne, så klarer vi det. Vi står også gerne for opfyldning af forbrugsvarer og andre rengøringsservices, der kan optimere forholdene for dine håndværkere og dit byggeprojekt.

  • Rengøring af skurvogn, beboelsesvogn og toiletvogn

    Vi varetager alle serviceopgaver i forbindelse med dine håndværkerfaciliteter på byggepladsen. Det gælder for eksempel rengøring og soignering af toiletvogne, skurvogne og beboelsesvogne samt opfyldning af forbrugsprodukter som toiletpapir, håndklædepapir, sæbe og håndcreme, og du kan være sikker på, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.

  • Totalløsning efter behov

    Uanset om dit byggeprojekt strækker sig over 120 eller 120.000 + kvadratmeter, så yder vi den nødvendige service. I samråd med dig aftaler vi, hvor tit vi skal komme, og det kan være alt fra en dag om ugen til alle ugens dage.

    Har du samtidig brug for håndværkerrengøring, byggepladsrengøring eller anden form for byggepladsservice, så klarer vi også det.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.