Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Rengøring af skurvogne og beboelsesvogne

Har du brug for en grundig og effektiv rengøring af byggepladsens skurvogne eller beboelsesvogne, så klarer vi hos Super1Rent det. En skurvogn kan blive meget beskidt efter flere dage med håndværkere, der går ind og ud, og det kan være et stort projekt at skulle rengøre hele vognen selv. Dette behøver du ikke længere bekymre dig om med rengøring fra Super1Rent. Vi udfører et professionelt arbejde hver gang, så du får spejlblanke skurvogne og beboelsesvogne på byggepladsen.

Gå endelig ikke på kompromis med rengøringen af dine skurvogne og beboelsesvogne. Giv håndværkerne muligheden for at indtage morgenkaffen eller frokosten i en ren og hygiejnisk vogn, hvor der ikke er efterladt mudder og snavs fra flere dages arbejde. Udover vores rengøring af vogne står vi samtidig også gerne for opfyldning af forbrugsvarer og andre rengøringsservices på byggepladsen, der kan optimere forholdene for både dine håndværkere og dit byggeprojekt.

  • Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne og toiletvogne

    Når håndværkere træder ind i skurvogne og beboelsesvogne på byggepladsen, så fører de samtidig en del skidt og snavs med sig, som bliver ført ind i vognene sammen med dem. Dette kan selvfølgelig ikke undgås, men du kan forhindre, at håndværkerfaciliteterne bliver alt for snavsede med en komplet rengøring fra Super1Rent.

    Vi hos Super1Rent varetager udover rengøring af skurvogne og beboelsesvogne alle serviceopgaver i forbindelse med dine håndværkerfaciliteter på byggepladsen. Det gælder fx rengøring og soignering af toiletvogne samt opfyldning af nødvendige forbrugsprodukter som toiletpapir, håndklædepapir, håndsæbe og håndcreme. Du kan være sikker på, at kvaliteten af vores arbejde altid er i orden. Vi sørger for, at du er helt dækket ind på byggepladsen og ikke skal mangle noget.

  • Totalløsning efter behov

    Uanset om dit byggeprojekt strækker sig over 120 eller 120.000+ kvadratmeter, så yder vi den nødvendige service. I samråd med dig aftaler vi, hvor tit vi skal komme ud på byggepladsen og gøre rent. Det kan være alt fra en dag om ugen til alle ugens dage – det kommer helt an på dit behov. Har du samtidig brug for håndværkerrengøring, byggepladsrengøring eller anden form for byggepladsservice, så klarer vi naturligvis også det.

    Vi hos Super1Rent står klar til at hjælpe dig på byggepladsen, hvor det er nødvendigt. Skab gode forhold for dine håndværkere på pladsen og giv dem de bedste betingelser, når de træder ind i skurvognene eller beboelsesvognene i pauserne eller efter en hård arbejdsdag.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent