Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Levering og opfyldning af forbrugsvarer

Løb aldrig tør for forbrugsvarer på byggepladsen med kyndig hjælp fra Super1Rent. Vi leverer alle de nødvendige varer i hverdagen til dig på byggepladsen og sørger for, at der altid er fyldt op med de forbrugsvarer, der er behov for. Disse forbrugsvarer gælder alt fra vand, sodavand og kaffe til toiletpapir, køkkenrulle og sæbe. Med andre ord er det varer, som er helt uundværlige på enhver arbejdsplads.

Alle varerne er naturligvis i en god kvalitet, så I ikke er nødt til at gå på kompromis, når vi hos Super1Rent tilbyder byggepladsservice. Foruden forbrugsvarer som kaffe, toiletpapir og sæbe leverer vi også de nødvendige forbrugsvarer til byggemøder, så paptallerkener, engangsbestik og kuglepenne altid er i nærheden, når dine medarbejdere og du har brug for det.

 • Depot gør det muligt at levere alle forbrugsvarer

  For at højne brugervenligheden og levere den bedst mulige service til dig, opstiller vi hos Super1Rent et depot på byggepladsen, så vi altid kan levere forbrugsvarer til dig inden for kort tid, når der er brug for det. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på forbrugsvarerne, og vi sørger for, at der altid er fyldt op af alle nødvendige varer i depotet. Så har du altid mulighed for at få fat i det, du har brug for, da vi sørger for, at det er lige ved hånden.

  Ved at få leveret og opfyldt forbrugsvarer af os hos Super1Rent behøver du aldrig mere bekymre dig om, hvorvidt der er toiletpapir nok, eller om dine medarbejdere og du er løbet tør for kaffe, til når den velfortjente formiddagspause skal afholdes. Med vores depot har I altid de nødvendige varer lige ved hånden, så I kan bruge jeres energi på byggepladsen. Byggepladsservice kræver en del fysisk arbejde, og derfor er det med vores opfyldning af forbrugsvarer en fordel for dine medarbejdere og dig, at I ikke også er nødsaget til at handle i tide og utide midt i arbejdstiden.

 • Super1Rent leverer bl.a. følgende forbrugsvarer:

  • drikkevarer som vand, sodavand og kaffe
  • toiletpapir, køkkenrulle, sæbe og sprit
  • tallerkener og bestik til byggemøder
  • hverdagsmateriel fx elpærer
  • førstehjælpsremedier som plastre, øjenskyllevæsker, førstehjælpskasser og pulverslukkere
  • ekstra stole og borde, hvis der skulle opstå behov for det.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent