Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinduespolering med nænsom hånd

Super1Rent tilbyder traditionel vinduespolering af blyindfattede ruder og andre skrøbelige vinduer. Et professionelt team med stor faglig stolthed sikrer dig et stabilt og pletfri resultat. Vinduespolering er efterhånden et glemt håndværk, men vi går nænsomt frem og besidder kundskaberne til at få den rette glans frem i dine vinduer, også de skrøbelige af slagsen.

 • Traditionel vinduespolering af blyindfattede ruder

  En manuel vinduespolering er ikke det samme som at pudse vinduer. Traditionel polering er et håndværk, der kræver øvelse og håndelag, og selvom markedet byder på flere avancerede poleringsanlæg, arbejder vi altid i hånden, når skrøbelige vinduer skal rengøres. Store anlæg kan skade det sarte glas i et blyindfattet vindue, og vores faglige stolthed dikterer derfor nænsomhed, omhyggelighed og traditionel polering.

  Vi er din garant for rene vinduer i kirken eller andre steder, hvor det kan være svært at komme til og som kræver varsomhed.

  Vores team har stor erfaring med blyindfattede ruder, og selvom det manuelle og omhyggelige arbejde er tidskrævende, så får du det absolut bedste resultat på denne måde.

  Først vasker vi overfladen ren med en mikrofiberklud, og derefter polerer vi ruden med en gammeldags stofble, så den efterlades blank og skinnende.

 • Forberedelse og forsikring – to vigtige elementer

  En kirkes inventar er dyrt og ofte uerstatteligt, og det gælder også for de smukke blyindfattede ruder, der præger historiske bygninger rundt i landet. Vi kan naturligvis ikke gardere os mod uheld, men vi har mange års erfaring i at færdes i dette miljø, og vi forstår at varetage opgaverne med omhu. Skulle uheldet alligevel være ude, så er vi fuldt forsikret, og du kan derfor trygt lægge din opgave i vores hænder.

  I gamle kirker kan snævre passager, kirkebænke og andet inventar gøre det svært at komme op til ruderne. Vi forbereder os altid grundigt inden en given opgave, så vi kan tage højde for omstændighederne og tilpasse vores udstyr efter bygningen. Og så passer vi naturligvis altid godt på kirkens inventar.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.