Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Kirkerengøring

Har kirken brug for rengøring eller vedligehold af materialer, har vi hos Super1Rent den rette ekspertise. Vi ved, at det kræver en særlig opmærksomhed fx at rense stearin af gulvklinker i danske middelalderkirker. Materialerne i disse gamle bygninger kan være særdeles skrøbelige og i mange tilfælde uerstattelige. Derfor er det meget vigtigt, at rengøringen bliver gjort ordentligt og med forbehold for det smukke, ældre bygningsværk.

Vi hos Super1Rent har stor erfaring med specialrengøring og rensning af uvurderlige materialer, og vi arbejder med stor indlevelse og påpasselighed. De danske kirker skal bevares på bedst mulig vis, og dette bliver gjort ved at have et særligt fokus på rengøringen. Med den korrekte rengøring holder de sig flotte i mange år fremover.

  • Den rette løsning til rengøring af kirker

    Materialerne i en kirke kræver stor fagkundskab og omhu, når de skal behandles eller på anden måde rengøres. Vi hos Super1Rent har indsigt inden for dette felt, så vi kan helt sikkert finde de rette løsninger til rengøringen af kirken. Kontakt os, hvis du har brug for en rengøringsservice ud over det sædvanlige, så finder vi sammen en løsning, der virker for dig.

    Et samarbejde starter altid med, at du kontakter os, og derefter kommer vi ud til dig og kirken, så vi sammen kan blive klogere på opgaven. Vi rådgiver og kommer med løsningsforslag til, hvordan der skal rengøres, og i løbet af få dage får du et tilbud på opgaven fra os. Med andre ord er du med hele vejen, så vores service kommer dig allermest til gode.

  • Services inden for kirkerengøring

    Vi har stor erfaring med at rense stearin af skrøbelige materialer som gamle klinker, alterstole og gulve og har yderligere god erfaring med rensning og vedligehold af kirkegulve. Vi renser gamle fliser, skurer gulvene, støvsuger og lægger nyt sand ud – alt sammen med respekt for kirken og inventaret. Vi ved, at de mange materialer i en kirke er skrøbelige, så med rengøring fra Super1Rent kan du trygt lade os tage over rengøringen – vi sikrer dig, at resultatet bliver tilfredsstillende, og at der tages højde for ældre materiale.

    Vi sætter os altid godt ind i opgaven, inden vi går i gang, så vi ikke risikerer, at noget går galt undervejs – fx i overleveringen, når kirkegulvet skal renses, eller det gamle glas i vinduerne. Vi er bl.a. også eksperter i at polere ældre blyindfattede vinduer i gamle kirker, hvor der kræves påpasselighed og håndkraft fremfor moderne metoder. Vi efterlader vinduerne i kirken skinnende rene, så kirken tager sig flot ud igen.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent