Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Lavablæsning er en effektiv og miljøvenlig rensemetode

Hos Super1Rent er lavablæsning en hyppigt anvendt rensemetode hos mange af vores erhvervs- og industrikunder. Fordelen ved en lavablæsning frem for en traditionel sandblæsning er, at den er langt mere skånsom over for overfladen på den genstand, som skal renses. Det fine lavapulver, som benyttes, giver en helt glat overflade efter rensning.

Vi benytter meget ofte en tørisblæsning, som ligeledes er et effektivt redskab til afrensning, men i modsætning til lavarensning kan en tørisrensning være lidt hård mod overfladen. Hvis man fx afrenser maling eller lak fra træ med tøris, så kan det efterlade en struktur i træets overflade. Med en lavablæsning derimod bliver træets overflade fuldkommen glat og uden aftegninger af rensningen.

I afsnittene herunder kan du læse mere om, hvad en lavablæsning rent faktisk er, og desuden kan du se nogle eksempler på renseopgaver, som er udført med lava. Vi oplever, at mange af vores kunder er usikre på, hvad man kan opnå med vores forskellige rensemetoder. Hvis du er interesseret i en prøverensning, så giv os gerne et kald på tlf. 70 220 456 eller skriv til os i formularen.

  • Hvad er en lavablæsning?

    En lavablæsning – eller en lavarensning – minder meget om en sandblæsning. I stedet for sand er det dog et finkornet lavapulver, der anvendes som blæsemiddel. Med en lavablæsning kan man både nænsomt og effektivt afrense alle typer af overflader, og det fine lavapulver vil blot efterlade en helt glat og strukturløs overflade.

  • Lavablæsning af træ og malede overflader

    En lavarensning/lavablæsning fjerner nemt maling fra træværk samt murværk, og skal ses som en slibemetode, der gør træets overflade helt glat efter slibning.

  • Lavablæsning af maskiner og industrielt udstyr

    Lavablæsning kan anvendes til grundrensning af mange forskellige slags udstyr inden for industri og erhverv. I videoen nedenfor ses lavablæsning af en støbeform, hvor fjernes fastbrændte plastikrester efter støbning. Lavablæsning kan anvendes til fjernelse af stærkt tilsmudsede overflader, fx olie, skidt, fastbrændt materiale, rust og maling. Lavablæsning er tilstrækkelig skånsomt til at det kan anvendes til rensning af maskiner, motordele og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent