Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinduesvask – dit ansigt mod verden

Har du brug for en professionel vinduespudser, er du kommet til det rette sted. Super1Rent løser både store og små opgaver inden for traditionel vinduespudsning og -vask, og vi påtager os gerne opgaver, der kræver lift eller rappelling.

Hvis man bor eller arbejder i en bygning, der ikke er i stueetagen, er det ofte en udfordring at skulle vaske vinduer selv – det er faktisk ofte ikke en mulighed. Derfor står vi hos Super1Rent til rådighed for dig, så du kan kigge ud ad vinduerne igen. Nedenfor kan du læse, hvilke former for vinduespudsning og -vask, vi foretager, og blive klogere på, om vi kan hjælpe dig med dine vinduer.

Vi udfører ikke rengøring og vinduespolering/vinduesvask for private

 • En vinduespudser til alle opgaver

  Vores erfarne hold af vinduespudsere klarer alle opgaver, som bl.a. omfatter:

  • vinduesvask med blødgøringsanlæg
  • traditionel vinduespudsning
  • vinduespudsning fra gondol eller lift
  • rappelling.
 • Hvad er forskellen på vinduesvask og -pudsning?

  En vinduesvasker rengør dine vinduer med demineraliseret vand, så de bliver rene og frie for striber. Vi bruger et moderne blødgøringsanlæg, der varmer vandet op til 80 grader og efterlader det med en hårdhed lig med 0. Vandet har dog samme effekt som grundrens, hvilket giver flotte, rene vinduer uden brug af rengøringsmidler. Denne løsning er effektiv og desuden billigere end traditionel vinduespudsning, idet vinduesvaskeren kan stå på jorden og rengøre vinduer op til 22 meters højde.

  En vinduespudser kan pudse vinduer på traditionel vis med vand og sæbe, og det er blandt andet nødvendigt indendørs, hvor vinduesvask ikke er en mulighed. Vælger du en vinduesvask, bliver karmen også vasket af. Der er altså en forskel på vinduesvask og -pudsning, så når du tager kontakt til os, skal du give udtryk for, hvilken af disse to services, vi skal hjælpe dig med – eller om det skal være begge.

 • Lift eller rappelling under vinduesvask

  Skal du have rene vinduer i en høj bygning, udfører vi vinduesvask og -pudsning fra lift eller ved rappelling for et optimalt resultat. Ved rappelling hæfter vinduespudseren sig fast i toppen af bygningen og rappeller ned af facaden, mens vinduerne vaskes. Vinduespudseren kan komme rundt over det hele – også på steder, hvor liften har svært ved at komme til. Det er desuden et billigere alternativ til leje af lift.

  Alle medarbejdere har naturligvis et gyldigt kursusbevis ift. rappelling og sikkerhedsanvisninger, så du kan være helt rolig, når vi bevæger os ud i højderne. Vi forbereder os altid grundigt til enhver opgave, og vi bruger netop det udstyr, der giver dig den bedste oplevelse. En vinduespudsning uden striber kræver knowhow og håndelag, og det har vi i den grad.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent