Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Vinduesvask – dit ansigt mod verden

Har du brug for en professionel vinduespudser, så er du kommet til rette sted. Super1Rent løser både store og små opgaver inden for traditionel vinduespudsning og -vask, og vi påtager os gerne opgaver, der kræver lift eller rappelling.

 • En vinduespudser til alle opgaver

  Vores erfarne hold af vinduespudsere klarer alle opgaver:

  • Vinduesvask med blødgøringsanlæg
  • Traditionel vinduespudsning
  • Vinduespudsning fra gondol eller lift
  • Rappelling
 • Vinduesvask – eller pudsning?

  En vinduesvasker rengør dine vinduer med demineraliseret vand, så de bliver rene og fri for striber. Vi bruger et moderne blødgøringsanlæg, der varmer vandet op til 80 grader og efterlader det med en hårdhed lig med 0 men har samme effekt som grundrens, hvilket giver flotte, rene vinduer uden brug af rengøringsmidler. Denne løsning er effektiv og desuden billigere end traditionel vinduespudsning, idet vinduesvaskeren kan stå på jorden og rengøre vinduer op til 22 meters højde.

  En vinduespudser kan pudse vinduer på traditionel vis med vand og sæbe, og det er blandt andet nødvendigt indendørs, hvor vinduesvask ikke er en mulighed. Vælger du en vinduesvask, bliver karmen også vasket af.

 • Lift eller rappelling

  Skal du have rene vinduer i en høj bygning, så udfører vi vinduesvask og -pudsning fra lift eller ved rappelling.

  Ved rappelling hæfter vinduespudseren sig fast i toppen af bygningen og rappeller ned af facaden, mens vinduerne vaskes. Vinduespudseren kan komme rundt over det hele – også på steder hvor liften har svært ved at komme til – og det er et billigere alternativ til leje af lift.

  Alle medarbejdere har naturligvis gyldigt kursusbevis ift. rappelling og sikkerhedsanvisninger.

 • Udstyr til vinduespudsning

  Vi forbereder os altid grundigt til enhver opgave, så vi bruger netop det udstyr, der giver dig den bedste oplevelse. En vinduespudsning uden striber kræver knowhow og håndelag, og det har vi.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.