Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Solcellerengøring

Snavs stopper dine solcellers produktion af strøm. Undersøgelser viser, at en grundig vask af dine solceller en gang om året kan øge levetiden samt produktionen af strøm. For hver solstråle, du forspilder på grund af pollen, skidt og snavs, går du glip af energi. Det er altså en klar fordel for enhver at investere i en solcellerengøring – for hvorfor købe et solcelleanlæg uden at kunne få det meste og bedste ud af det?

Vi hos Super1Rent renser solcelleanlæg for både private og erhverv, og det er en investering, der hurtigt er tjent hjem. Kig nærmere på vores ydelser angående solcellevask nedenfor.

Vi udfører ikke rengøring og vinduespolering/vinduesvask for private

 • Rengøring af solceller

  Selvom mange producenter hævder det, er solceller ikke selvrensende. Pollen, alger og forurening af luften lægger sig som en film på celleglasset, og dermed nedsættes effekten af anlægget. En solcellerengøring 1-2 gange årligt kan øge både levetiden og effektiviteten med op mod 20 %. Vi medbringer gerne en stige, så du kan se og mærke det snavs, der hæmmer ydelsen på dit solcelleanlæg. Efter en rensning kan du tydeligt mærke forskellen – det garanterer vi. En rensning af dine solceller er ikke en stor udgift, og selve rengøringen foregår således:

  1. Vi renser fra jorden ved hjælp af teleskopstænger
  2. Vi bruger blødgjort vand med en hårdhed på 0.

  Foråret er det bedste tidspunkt for en rengøring, men det kan altid betale sig uanset årstiden – så det er ikke det, det skal komme an på. Vær opmærksom på, at du aldrig selv bør vaske solcellerne med sæbe, da det kan skade panelerne, og aftørring med klude og svampe kan desuden ridse overfladen, og dermed nedsætte anlæggets effekt.

  Vælger du at rense dem selv uden brug af rengøringsmidler, skal du være opmærksom på, at kalk fra vandet vil sætte sig fast på panelerne og med tiden samle sig, så genen fra dette vil være lige så stor, som generne fra pollen og skidt. Med en solcellevask fra Super1Rent behøver du ikke bekymre dig om dette, da vi er specialister og ved, hvordan man rengør anlægget på bedste vis.

 • Fordele ved blødgjort vand

  Blødt vand, eller det rene vand, som det også kaldes, giver optimale forhold, når der rengøres med teleskopstænger fra jordhøjde. Kalk og andre kemikalier er fjernet fra vandet, og det betyder, at det ikke efterlader striber, skidt eller kalkaflejringer, og det er derfor ikke nødvendigt at tørre efter. Der er altså flere fordele ved at rengøre solcellerne med blødt vand.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent