Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Tågedesinfektion fjerner bakterier og vira fra overflader

Hos Super1Rent har vi mange års erfaring med højt specialiserede rengøringsydelser. Hvis du har spørgsmål eller er usikker på, hvordan du minimerer smittespredning på din skole, arbejdsplads, institution eller lignende med rengøring og desinfektion, så kontakt os gerne for en helt uforpligtende snak om mulighederne.

Som en ny serviceydelse inden for specialrengøring tilbyder vi nu tågedesinfektion. Grundet coronavirus/Covid-19 oplever vi for tiden en stor efterspørgsel efter løsninger, som effektivt kan eliminere vira og bakterier fra overflader i rum, hvor personer samles. Tågedesinfektion er meget velegnet som metode til rensning af overflader i indendørsmiljøer i denne fase, hvor skoler, institutioner og arbejdspladser igen lukkes op efter påske 2020.

 • Hvordan fungerer tågedesinfektion?

  Tågedesinfektion er en teknologi, der danner en tåge af ultrasmå dråber med desinfektionsmiddel, som spredes meget effektivt i alle hjørner af rum og desinficerer overfladerne. Da dråberne er meget små, sikres spredningen af desinfektionsmidlet i alle hjørner af et rum, så der opnås en høj virkningsgrad. Tågedesinfektion er altså en nem løsning for dig, der ønsker at minimere en smittespredning hurtigt – og naturligvis på en effektiv måde foretaget af specialister.

 • Hvor kan man med fordel anvende tågedesinfektion?

  Tågedesinfektion kan anvendes overalt, hvor mennesker samles indendørs, og er derfor særligt velegnet til skoler, institutioner, kontormiljøer, skurvogne og arbejdspladser – med andre ord de fleste steder i offentligheden. Det er også oplagt at anvende tågedesinfektion i fx motionscentre, hvor der er et meget højt smittetryk, og hvor luften ofte er tæt.

  På disse steder i offentligheden vil det være vanskeligt at foretage en rengøring på en lige så effektiv måde som med tågedesinfektion. Rengøringen vil ovenikøbet tage længere tid, og der vil blive brugt diverse rengøringsmidler ved en regulær rengøring – alt dette undlades ved en tågedesinfektion.

 • Er det farligt at anvende tågedesinfektion som desinfektionsmiddel?

  Hos Super1Rent bruger vi kun et desinfektionsmiddel, som er helt ufarligt for mennesker og dyr. Vores specialuddannede personale er uddannet i brug af teknologien og overholder alle sikkerhedsforskrifter ved anvendelse. Derfor kan du være helt tryg, når vi kommer ud for at foretage en tågedesinfektion af den gældende bygning.

  Vi går meget op i, at de produkter, vi anvender til vores ydelser, går mindst muligt udover miljøet, ligesom det er tilfældet ved mennesker og dyr. Dette er vigtigt for os, da vi skal passe på os selv, når det gælder skadelige stoffer. Derfor anvender vi gode rengøringsmidler for netop at passe på hinanden.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent