Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Værkstedsrengøring

God orden og grundig rengøring letter hverdagen på værkstedet. Dine medarbejdere og du klarer sikkert det meste selv, men måske trænger værkstedets epoxygulv til at blive vasket helt i bund? Sådan er det i hvert fald ofte, og der går ikke længe, før en rengøring igen er på sin plads, efter det er gjort første gang.

Dette store arbejde behøver du dog ikke selv at blive bebyrdet med, da vi hos Super1Rent gerne gør arbejdet for dig. Vi sørger for skinnende rene gulve og klarer både olierester og andet snavs, der ikke kan fjernes med traditionelle maskiner. Desuden tilbyder vi totalløsninger til værkstedrengøringen. Med andre ord er du sikret en uovertruffen værkstedsrengøring hos os, som ikke ville kunne lade sig gøre uden vores professionelle midler.

  • Grundig rens af værkstedsgulve

    Hvis værkstedets egne maskiner ikke slår til, når gulvene skal rengøres, så lad os hos Super1Rent hjælpe. Vi har gulvmaskiner med kraftige vaskemidler, der fjerner olie og andet snavs fra epoxygulve, så de efterfølgende skinner smukt – nøjagtig som var de nye. Med en rengøring fra os behøver dine medarbejdere og du ikke at tænke yderligere over, hvorvidt der bliver beskidt i værkstedet i hverdagen – vi klarer rengøringen for jer, så jeres fokus kan være på det rette sted.

    Vi kommer efter behov, så det er op til dig, om specialrengøringen skal være hver uge, hver anden uge eller en gang i måneden. Har du brug for andre rengøringsservices, klarer vi også det. Super1Rent tilbyder altså en fordelagtig pakkeløsning, der helt sikkert vil komme dig til gode.

  • Udvid værkstedsrengøringen med en totalløsning

    Hvis du er træt af selv at gøre rent på toiletterne, så udvid værkstedsrengøringen med en totalløsning fra os. Vi tager os af det meste, og vi står også gerne for opfyldning af forbrugsvarer som sæbe, toiletpapir og køkkenrulle, så du slipper for at bruge ressourcer på dette. Disse forbrugsvarer er vigtige i dagligdagen på arbejdet, ligesom rengøringen, men det kan ofte være stressende eller tidskrævende at tage sig af det.

    Ved at vælge en totalløsning hos os kan du gå på arbejde velvidende om, at Super1Rent klarer den vanskelige rengøring for dig. Så er der tid til alt det arbejdsmæssige, som fylder, og du behøver ikke skænke de praktiske foranstaltninger en tanke. Betragt det som en luksus i hverdagen – vi står klar til at hjælpe dig med alt, der omhandler rengøring, så undersøg, om en totalløsning ikke ville være det rette for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent