Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Værkstedsrengøring

God orden og grundig rengøring letter hverdagen på værkstedet. I klarer sikkert det meste selv, men måske trænger værkstedets epoxygulv til at blive vasket helt i bund?

Vi sørger for skinnende rene gulve og klarer både olierester og andet snavs, der ikke kan fjernes med traditionelle maskiner. Desuden tilbyder vi totalløsninger til værkstedrengøringen.

  • Grundig rens af værkstedsgulve

    Hvis værkstedets egne maskiner ikke slår til, når gulvene skal rengøres, så lad os hjælpe. Vi har gulvmaskiner med kraftige vaskemidler, der fjerner olie og snavs fra epoxygulve, så de efterfølgende skinner som nye.

    Vi kommer efter behov, så det er op til dig, om det skal være hver uge, hver anden uge eller en gang i måneden, og har du brug for andre rengøringsservices, så klarer vi også det.

  • Udvid med en totalløsning

    Hvis du er træt af selv at gøre rent på toiletterne, så udvid værkstedsrengøringen med en totalløsning. Vi tager os af det meste, og vi står også gerne for opfyldning af forbrugsvarer som sæbe, toiletpapir og køkkenrulle, så du slipper for at bruge ressourcer på dette.

    Kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning til dine behov, og gå så på arbejde vel vidende, at Super1Rent klarer den vanskelige rengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.