Værkstedsrengøring

God orden og grundig rengøring letter hverdagen på værkstedet. I klarer sikkert det meste selv, men måske trænger værkstedets epoxygulv til at blive vasket helt i bund?

Vi sørger for skinnende rene gulve og klarer både olierester og andet snavs, der ikke kan fjernes med traditionelle maskiner. Desuden tilbyder vi desuden totalløsninger til værkstedsrengøringen.


Grundig rens af værkstedsgulve

Hvis værkstedets egne maskiner ikke slår til, når gulvene skal rengøres, så lad os hjælpe. Vi har gulvmaskiner med kraftige vaskemidler, der fjerner olie og snavs fra epoxygulve, så de efterfølgende skinner som nye.

Vi kommer efter behov, så det er op til dig, om det skal være hver uge, hver anden uge eller en gang i måneden, og har du brug for andre rengøringsservices, så klarer vi også det.


Udvid med en totalløsning

Hvis du er træt af selv at gøre rent på toiletterne, så udvid værkstedsrengøringen med en totalløsning. Vi tager os af det meste, og vi står også gerne for opfyldning af forbrugsvarer som sæbe, toiletpapir og køkkenrulle, så du slipper for at bruge ressourcer på dette.

Kontakt os i dag, så vi kan finde en løsning til dine behov, og gå så på arbejde vel vidende, at Super1Rent klarer den vanskelige rengøring.