Graffiti

Skånsom fjernelse af graffiti

Har din bygning, butik eller ejendom været udsat for graffiti, så lad os fjerne det igen. Vi har stor erfaring med graffitirens, og vi fjerner det skånsomt – uanset hvilken overflade, det drejer sig om.

Det er endnu ikke muligt at fjerne graffiti med miljøvenlige produkter, men vi forebygger kemikaliespild ved hjælp af en membran, og vi tilbyder desuden at imprægnere muren efterfølgende, så fremtidig rensning kan foregå uden brug af kemikalier.


Stor ekspertise og bredt materialekendskab fjerner graffiti

Hos Super1Rent har vi et bredt kendskab til alle former for materialer, og det betyder, at vi kan fjerne graffiti fra alle overflader. Det kan for eksempel være følgende materialer:

  • Mursten
  • Beton
  • Eternit
  • Stål

Vores medarbejdere er uddannet i brugen af maskiner og kemikalier, og ved præcist, hvor hårdt trykket på højtryksrenseren skal være. Du skal derfor ikke være bekymret for skader på murværket eller overfladen.


Miljøhensyn og imprægnering

Desværre findes der ikke miljøvenlige produkter til fjernelse af graffiti, og vi kan derfor ikke undgå at anvende kemikalier. Vi lægger dog altid en membran ud, så kemikalierne ikke kan følge med vandet ned i kloakken, og tager på den måde mest muligt hensyn til miljøet.

Vil du forebygge graffiti og gøre det lettere og mere miljøvenligt at fjerne fremadrettet, så anbefaler vi, at overfladen imprægneres efterfølgende. En imprægnering gør, at fremtidig graffiti kan fjernes udelukkende ved brug af varmt vand, og du skåner dermed miljøet for flere kemikalier.


Bygningen efterlades altid ren og pæn

Uanset hvor på din bygning, der er blevet malet med graffiti, så efterlader vi den ren og præsentabel. Er det i nærheden af vinduer, så pudser vi dem naturligvis efterfølgende, og vi sørger altid for at rydde op efter vores arbejde.

Alle medarbejdere hos Super1Rent er uddannet inden for de områder, de arbejder med, og du kan derfor være sikker på en grundig og effektiv graffitirens.