Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

24/7-service ved oversvømmelser og vandskader

 Super1Rent er din pålidelige partner, når naturens kræfter rammer, og din ejendom lider under indtrængende vand forårsaget af fx oversvømmelser, skybrud eller stormflod – eller ved læk på rørsystemer.  Vi forstår vigtigheden af en hurtig og effektiv indsats, og vores dedikerede team er klar til at hjælpe 24/7. Vi betjener Aarhus og hele Østjylland samt en stor del af det øvrige Jylland. Ring til os på +45 70 220 456 og få hurtig hjælp til din skade. 

Vores omfattende ydelser dækker alt fra skadesminimering under oversvømmelser til efterfølgende sanering og vandskaderengøring. Uanset om du har behov for udpumpning af vand fra din ejendom, opstilling af affugtere til udtørring af gulve og vægge, desinfektion af vandskaderamte rum, professionel fugtmåling eller grundig rengøring efter vandskade, kan du regne med vores ekspertise og erfaring. 

Læs mere om vores services nedenfor 🔽 

 • Udpumpning af vand fra ejendomme

  Vores team er uddannet til at håndtere udpumpning af vand fra alle typer af ejendomme, herunder privatboliger, beboelsesejendomme, erhvervsejendomme og fx restaurationer. Uanset omfanget af oversvømmelsen eller vandskaden, er vi udstyret med kraftfulde pumper og kan hurtigt mobilisere mandskab til udpumpning af vandet. Vi råder selv over en større maskinpark, herunder også pumper og affugtere. I situationer hvor der opstår stort lokalt behov for pumpekapacitet kan vi imødekomme efterspørgslen gennem partnerskaber med de største maskinudlejningsfirmaer i markedet. Kontakt os og vi finder en løsning. 

 • Opstilling af affugtere til tørring efter vandskade

  Efter en vandskade fx som følge af skybrud er det afgørende at udtørre de berørte områder for at forhindre skimmelsvamp og yderligere skader. Vores specialister er erfarne i opstilling af avancerede affugtere, der hjælper med at tørre gulve og vægge hurtigt og effektivt, og dermed genoprette luftkvaliteten i din ejendom. Affugtning kan tage ret lang tid, og det er vigtigt, at affugterne kører nonstop mens tørringen står på.  

 • Desinfektion af vandskaderamte lokaler

  Efter vandskade er det vigtigt, at dine rum og lokaler hurtigt desinficeres. Alt efter opgaven har vi en række teknikker hertil, herunder sprøjtning, grundig manuel nedvaskning samt brug af midler med tåge- eller damp for at sikre, at dine lokaler igen bliver hygiejniske efter vandskaden. Vi fjerner bakterier og ophobet skimmelsvamp for igen at skabe et sundt indendørs miljø i din ejendom. 

 • Professionel fugtmåling

  Vi anvender avanceret teknologi til nøjagtig fugtmåling, hvilket hjælper os med at vurdere skadesomfanget og overvåge tørreprocessen nøje. Dette er afgørende for at sikre en effektiv genopretning af din ejendom og forhindre fremtidige problemer. 

 • Grundig rengøring efter vandskade

  Efter vandskader vil vi gøre alt for at efterlade dine lokaler i en ren og sikker tilstand. Vi udfører en omhyggelig vandskaderengøring og desinfektion for at fjerne eventuelle spor af forurening og genskabe et sundt indendørs miljø. 

  Udover vores grundig rengøring hjælper vi gerne med bortskaffelse af ødelagt inventar og koordinerer renoveringsarbejde med dygtige håndværkere, hvis der er behov for det. Vi forstår vigtigheden af hurtig og effektiv handling efter en vandskade, og vores døgnservice sikrer, at vi altid er klar til at hjælpe dig, uanset hvornår behovet opstår. 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent