Ring +45 70 220 456 Få et tilbud

Oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger

I nogle situationer kan det være nødvendigt med en specialrengøring af en forsømt bolig. Det kan være fx være i forbindelse med socialrengøring, sanering eller rengøring af dødsbo, og i mange tilfælde vil det være en følsom situation for de implicerede, hvilket vi har den største forståelse for.

Vi hos Super1Rent varetager alle rengørings- og saneringsopgaver i forbindelse med misbrugere, psykisk syge samt ved tilfælde af selvmord eller dødsboer. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger og kommuner, og vores medarbejdere har stor forståelse for den følsomme situation og forstår at omgås beboerne med respekt og hensyn. Stor fleksibilitet gør det muligt for Super1Rent at påtage en opgave inden for meget kort tid – og vi kommer med det samme, hvis det ønskes.

  • Beboere med særlige behov eller udfordringer

    Vi hos Super1Rent har en stor erfaring med rengøring hos borgere med særlige behov eller personlige udfordringer. I visse tilfælde kan lejligheder beboet af borgere med særlige udfordringer og behov have brug for en ekstra grundig sanering. Vores medarbejdere tømmer lejligheden for skrald og rengør de ejendele, der skal bevares, fx senge og møbler. Om nødvendigt hjælper Super1Rent med at købe nye madrasser, gulvtæpper eller endda skifte gulvbrædderne, så beboeren kommer tilbage til et nyt og rart hjem, der er helt saneret.

    I nogle tilfælde er det nødvendigt at tømme boligen fuldstændigt, så den kan soigneres for møl, rotter, mus og andet utøj. Super1Rent varetager den nødvendige korrespondance med håndværkerne og sørger for, at hjemmet bliver ryddet ud og saneret på fyldestgørende vis. Derved bliver rengøringen optimal for alle parter.

  • Tømning af dødsbo eller bolig med selvmord

    Ved selvmord og dødsfald er det nødvendigt at få ryddet op og gjort rent, så eventuelle pårørende kan fjerne ønskede ejendele på skånsom vis fra boligen. Vi hos Super1Rent arbejder grundigt og effektivt med rengøringen og står også gerne for rydning af dødsbo, så de efterladte ikke skal bebyrdes yderligere i den svære situation.

    Ved tømning af dødsbo er det muligt at få opmagasineret indboet i op til 3 måneder, hvis det er nødvendigt for de pårørende. Vores medarbejdere er naturligvis underlagt loven om tavshedspligt, så du kan roligt tage kontakt til os, hvis vi skal hjælpe med at tømme et dødsbo. Vi håndterer situationen professionelt og viser indføling og empati, når vi tømmer boligen. Det hele foregår i tæt samarbejde med dig, så det bliver gjort på den bedst mulige måde.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så skal du være velkommen til at kontakte os her nedenfor eller på telefon 70 220 456.

Super1Rent